Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

lördag 9 januari 2010

Lyckades köpa ett Kratzbaum, snöbetäckt och svinkallt Boren och räkor till kvällen

Haha, igår förberedde jag Fredrik på att passa "den, den och den" auktionen åt mej på eBay då jag skulle jobba. Jag ville verkligen ha ett klösträd!! Men han slapp, jag lyckades ropa hem ett innan jag började  Och som sagt, det handlar verkligen om sekunder! Men plötsligt var den här skönheten vår:
Nya klösträdet!
Och t.o.m välja färg fick vi göra! Så det blev den grå med tassar! Fick trädet för 50€ och frakten gick på 21€ så alltså gick trädet, INKLUSIVE frakt från Tyskland, på lite drygt 700:-… Definitivt överkomligt!! Klösträd kostar sanslöst mycket här! Allt är betalat och klart så nu återstår bara att se när vi får vad…  Men himla smidigt var det i alla fall! Och katterna lär bli glada, såna där häng-korgar älskar dom!! Det fanns EN på mitt förra träd och den har de legat i så den gått sönder… Nu finns i alla fall tre 
Sen så var det jobb igår, börjar ju räkna ner nu, känns inte bra alls. Trivs så himla bra på Lekia, både med folket där och med jobbet i sej! När jag slutat gick jag upp till Fredrik och väntade tills han slutade, vi gick hem och packade lite snabbt, ägnade åtskilliga minuter åt att försöka få igång bilen, och sen ner till mor och far. God kycklinggratäng och ris och sen läggdags. Kunde som vanligt inte sova, så när jag skulle skjutsa Fredrik till jobbet idag till 10 så var jag halvt medvetslös. Och kallt som satan var det, höll på att frysa ihjäl!! Sen skjutsade jag och jycken party-gänget mamma, pappa, Ulla och Åke till Viking Line-bussen. Det skas ut på Ålands hav och sliras…  Vilket jag för övrigt också ska den 17/2, Eva var snäll och frågade om jag ville med! Trevligt sällskap och Casanovas och Janne Karlsson spelar, det kan inte bli mer än lyckat!  Ett tag var jag nästan trött på kryssningar men nu ska det bli kul igen!
Hur som helst, när jag och Elliot skjutsat dom till bussen så hoppade jag in hemma på tillbakavägen och hämtade min kamera. Strålande sol och -15 grader, var ju bara tvungen att gå ut och fota lite…! Gick ner i sjögränden och plåtade lite, men höll ju på att frysa fingrarna av mej!! Men några bra bilder blev det i alla fall:
 Vinter
Vinter3
Vinter
Vinter
Vinter
Vinter
Vinter
Fasen vad kul det är med en bra kamera!! Tack älskling! 

Sen har jag inte gjort så mycket mer idag. Eller jo, jag har ju blivit pussel-nörd… Jag råkade hitta ett pussel på eBay igår som är bland det absolut finaste jag sett, men försäljaren ville inte skicka det till Sverige  Så idag har jag letat över halva internet efter det pusslet, jag har t.o.m mailat Ravensburger i Tyskland och frågat vart man kan få tag i det… Får väl se om jag får svar. Men jag hittade vad som bör vara världens största pussel-sajt, satan i gatan vad pussel de hade!! Men inte det jag sökte… Men skulle lätt kunna plocka ihop pussel för en halv förmögenhet där… Då även den sajten var tysk så blev frakten rätt dyr, men man kanske kan samla ihop lite pussel-sugna och dela på det… Pussel-marathon, någon??  Marie..? 
Kl 15 hämtade jag Fredrik från jobbet och nu på kvällen har det varit lugnt. På vägen hem från stan köpte vi räkor som Fredrik började skala och jag sa "Jag ska bara blogga först, sen kommer jag och hjälper dej!". Han var fasen färdig före mej…!  Så nu ska vi snart mumsa på dom. Med vitlöksdip dessutom…! Det kommer inte gå fort att äta, inte för Sandra i alla fall… Fan vad munnen strular…! Fast den känns mest stel och obehaglig, gör inte så ont ändå. Men kan inte gapa och tugga går väl sådär…
Lite mera bilder:
Väntar på husse
Elliot och jag väntar i bilen medan Fredrik köper räkor. Vovven har inte suttit innanför jackan sen han var riktigt liten, men nu när det är så kaaaaallt får man göra ett undantag…!
Sune Sune
Sune poserar vant i fönstret
Hedwig Hedwig
Hedwig har inget tålamod att posera. Första minuten går bra, men sen blir det minst sagt tröttsamt…

Imorrn får vi se vad vi hittar på, lär väl vara lika kallt då…!
Önskar alla en trevlig helg!!

1 kommentar:

  1. Mmmm, det där med pussel lät mkt intressant!!!

    SvaraRadera