Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

söndag 17 januari 2010

Slö söndag, packat och packat, gjort ett klipp och sökt jobb

En som vanligt väldigt lat och slö söndag. Låååång sovmorgon, packat lite kartonger, kollat på tv, packat lite till. Men tycker inte det händer nåt. Blir ett ordentligt ryck nu på fredag när vi fått nycklarna. Så alla ni som tänkt gå på bio just på fredag kan väl skita i det så vi kan få plats med vår full-lastade bil utanför vår port…? 
Anna och Micke var uppe en sväng med nya Partylite-katalogen. Anna ska snart ha ljusparty och det kan ju vara bra att kolla lite i förväg så det inte blir några dumma impuls-köp  Och jag vet på ett ungefär vilka ljus jag ska ha, det fanns några ganska bra erbjudanden, sen ska man bara komma på vilka dofter man ska ha, och det är betydligt svårare…! Fanns många spännande nyheter, bl.a. "Vintage läder", "Vaniljkräm", "Tropiskt vattenfall", "Stämning" och "Kakglasyr". Blir spännande att nosa i de burkarna på partyt sen, även om det mesta doftar ungefär likadant just då  Just nu brinner en av mina favoriter i alla fall "Pina Colada". Och på tal om Partylite så gjorde jag precis ett klipp… Jag har ju två ljushållare därifrån som har "Savann-tema". En giraff och en elefant i en frost-glob så när det brinner ser det ut som de rör sej bland träden i solnedgången. Himla vackra! Det finns ju även en lampett, sån man sätter på väggen, i samma serie som jag rivit efter länge nu och IKVÄLL fick jag tag i den på Tradera! Det var en "Köp nu"-annons och den han nog inte ligga uppe mer än typ 10 minuter innan Sandra var där och norpade…!  Så nu blir det riktigt vackert i vår nya lägenhet!
Sen så har jag faktiskt sökt ett jobb. Får ju börja med det nu igen, bli en flitig besökare på amv’s hemsida och ständigt hålla ögon och öron öppna. Tills vidare är jag lite hemlig med vad det är för jobb, men lite aktiv är jag allt i alla fall!  Blir ju perfekt att tala om för min nya handläggare på arbetsförmedlingen imorrn!  Fast allra allra helst skulle jag vilja knalla ner till Lekia "som vanligt" imorrn och hjälpa Mange med att packa upp ungefär 15 kartonger med vår-grejer…! Men får istället hoppas på att få fortsätta i en annan butik…! 
Nähe, ska fortsätta se "Johan Falk" och förbereda morgondagen…

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar