Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

torsdag 28 januari 2010

Lite ”Dandsbandskampen” igen, inskottad bil och mycket man BORDE göra…

Jag blir bara tvungen…! 
Ibland skäms man ju nästan för sin världsligt obevandrade sambo! Fick ett sms nyss "Lilla Fågel blå. Det var fasen inte igår ". Då stod han och lyssnade på radio och tyckte sej ha återupptäckt en gammal raritet… Men jag säger bara Highlights i "Dansbandskampen 2009"!! Eller vad tycks??:

 Jajjamän!!  För "Dansbandskampen" tillhör normal allmänbildning, så sånt ska man ha koll på! Men du är förlåten för den här gången, älskling! 
När jag ändå flängde runt på YouTube så hittade jag allt möjligt spännande! Jag la ju upp klipp från "Dansbandskampen" från SVT Play, men dessa klipp slutade fungera 16/1. Jag hittade några av dem på YouTube, men som vanligt inte det jag främst letade efter. Det var Titanix’s "specialskrivna" låt "Jag har allt jag vill ha". Men jag får leta vidare!
Dock hittade jag våra stoltheter härifrån, och det är inte fy skam! 

Det svänger, det svänger!

Om man skulle dra sej bort till gamla lägenheten och plocka lite. Fast jag hörde rykten om att bilen var inskottad och jag kan inte gärna gå dit med kartonger, så jag får nog vänta tills pappa kommer och åka bort med honom sen. Han ska hjälpa till att få fast hyllorna och klösträden i väggen så att vi kan ta hem våra små odjur igen! Fast än så länge så har de visst inte rivit Västra lund i alla fall, bra det!
Nu väntar en intensiv städhelg, Å vad jag längtar…!! Det känns bara skit att ens anstränga sej. En sak om man hade haft en vettig hyresvärd, men tyvärr…

Näe, ska fortsätta leta musik på YouTube en stund! Sen kanske man ska hoppa ur pyjamasen…

3 kommentarer:

  1. Sen när tillhör dansbandskampen allmänbildning?
    Kom igen när du vet vad en ssd är och vilka fördelar en sån har vid ditt dagliga datoranvändande. ;P
    Puss på dig!

    SvaraRadera
  2. Super-Sandra Dominerar, svårt då…. Fördelar i dagliga datoranvändandet…?
    ? Tjaa, hon betalar räkningar emellanåt, och spelar bra musik emellanåt. Bloggar dessutom vansinnigt bra!

    SvaraRadera
  3. Ja nu va du ju jävligt rolig. :P

    SvaraRadera