Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

onsdag 21 april 2010

Vem beställde SNÖ och därmed landsförvisning???

Nämen lite snö, varför inte….! Vem i HELA HELVETET är det som beställt det???? Det ska ju bli vår och varmt och sommar nu! Min handledare ringde i morse och hade glömt sina brillor hemma i Borensberg, så jag hämtade upp dom på väg till jobbet när jag ändå åkte förbi. Så här såg det ut ute då:



Har packat upp varor och brottats med kartonger idag med! Himla retligt att nästan ramla i när man ska ta upp nåt tungt i botten på en kartong… Men skulle varit några cm längre, helt klart! Men men, det kunde varit värre, helt klart…! :) Känns kul med ett ganska fysiskt jobb, har ju fasen träningsvärk på kvällarna. Man släpar och bär och knuffar och har sej, så man har oräkneliga blåmärken, rivmärken och är sårig lite varstans :) Men skönt att jobba med kroppen!

När jag slutade så var himlen ingen trevlig syn…



Och hela vägen från Linköping så hade vädret schizofreni eller nåt. Antingen idiot-snöade det, eller annars så sken solen… När jag kom hem så hade snön i alla fall övertaget, och nu så bryter solen igenom molnen. Det där blir man ju inte klok nånstans på!



Kan ju hoppas på att snön gett sej för idag (för den här säsongen..!!) nu ikväll, vi ska ju till Mjölby och det känns inte helt stabilt att kasa omkring med sommardäck…

Mjölby ja, ikväll är det Magnus Betnér! Ska bli intressant med intelligenta monologer… :) Efteråt blir det kebabtallrik på Dave’s eller vad stället heter nu, om det ens ligger kvar… Är ett par år sen jag var där (tacka fan för det, kan ingen bara jämna Skänninge/Mjölby-området med marken..??), men då var det suverän kebab i alla fall, kan ju hoppas det finns kvar! :)

Det var väl ungefär all for now, ville mest bara tala om att det snöar och gnälla lite på det…! Sen måste man ju såklart hålla en liten tumme för Djurgår’n ikväll, även om det tyvärr ser rätt mörkt ut :( Men vad fasen, under har hänt förr!

Nej just jäklar, jag skulle ju lägga ut min favoritlåt just för tillfället, och även videon är helt underbar..!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar