Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

söndag 25 april 2010

Endast Sandra är vaken, fest igår och ännu en meningslös lista i brist på fantasi

Vad fasen, vart är folk?? Finns ingen att prata med! Då får man väl roa sej själv :)

Igår tog hockeyn slut, tyvärr. Mycket jämnare kunde det ju inte blivit och det var väl väntat att HV skulle dra längsta strået. Efter slutsignalen var det rätt surt, men nu, vem bryr sej?? :) Nu får man se fram emot sommaren och dess aktiviteter istället! ”Späddvajjen” börjar ju nu! :) Dock har jag kommit underfund med att hockey är bättre än fotboll då det inte river upp så mycket minnen! Så fort jag hör ”fotboll” så kommer det upp en himla massa i skallen. Hur och varför blev det som det blev?? Vann vi med 6-0 så gjorde jag 4 av målen, jag fick spela med äldre lag, vi hittade på saker med laget, det var roligt att träna, alla gillade varandra, brydde sej om varandra, föräldrarna hade trevligt ihop! Sen bytte vi tränare och jag fick vara glad om jag ens blev meddelad om träningstiden blev ändrad. Fy fan så många gånger som jag stod vid plan, ombytt och klar, i ösregnet, och fick veta av ”tanten i kiosken” att det var teori-träning nån helt annanstans p.g.a regnet, och man hade ”missat” att tala om det för mej… Och redan då hade jag bräckliga leder, fast visste inte om det på samma sätt som nu. Knäna gjorde inte alltid som jag ville, fötterna knäcktes väldigt lätt. Men brydde sej nån?? Näe… Har en knöl på ovansidan av foten som påminner mej om -84-lagets sista inomhusturnering tillsammans. En misslyckad v-löpning, det small till i foten. Men brydde sej nån?? Icke… Det var ju bara att krypa av planen, och sen vidare in i duschen. Tror knappt nån ens märkte att jag försvann. Motståndarlagets tränare var framme och frågade hur det gick… På sjukan diskuterades det om foten skulle gipsas eller inte, men till slut bestämde de sej för att inte göra det. Blev några veckor med kryckor och 4 rullar dauerbinda istället. Bl.a. över nyårsafton 1999-2000. Men brydde sej nån?? Fanns det NÅGON som frågade hur det var med mej?? Tjaa, ganska många faktiskt, då jag hoppade runt med mitt paket på Borens inomhus-turnering. Men fan ingen från mitt lag…! I 10 år stod jag ut, hur fasen gick det till?? Tjaa, jag älskade fotboll över allt annat och trodde väl nånstans att ”Blir jag behandlad så här så är det väl så här jag är värd att bli behandlad!”. Min plats i livet, helt enkelt! Det kan fortfarande, efter 10 år till, vända sej i magen när jag ser någon av de där inställsamma jävlarna som var med på den tiden.

Hur fasen kom jag in på detta??

Hur som helst så var det fest hos Anna och Micke igår. Det var riktigt trevligt! Skönt att bara se lite folk! Sen sitter jag i min egna lilla värld på såna där tillställningar, folk omkring mej ser mest ut som guldfiskar. Jag hör inte ett dugg!! Eller joo, jag hör en jädra massa, men kan inte koppla ihop något. Och mitt i allt dunkande musik i bakgrunden. Nu var ju Fredrik med i alla fall så jag kunde prata med honom! Sen lyckades någon hitta en gitarr i gömmorna så då satt vi i köket och jammade istället! :) Sen så ballade väl det hela ur lite. Man ska nog inte försöka lösa familjefejder i fyllan och villan på fester, men jag hoppas det slutade bra till slut i alla fall! Jag vet inte vad klockan var när vi kom hem, runt 3 kanske.

Vaknade tidigt idag med. 6.30 för att vara exakt. Men imorrn, när jag ska upp, så lär jag väl vara som ett levande lik… Det är rätt skönt att komma upp tidigt, man kan sitta i sin egna lilla tysta värld och filosofera :) Fast jag trodde det skulle bli en riktigt fin dag, satt här med solen i ansiktet förut, men nu är det molnigt.

Nu är klockan 10.15 och det verkar fortfarande bara vara jag vaken i hela världen…! Inte en käft på msn när jag är sällskapssjuk, jädra sätt!

Nu blev det ju rätt mycket skrivet och en del tid fördriven ändå, men jag tänkte ändå ta en lista, i brist på annan sysselsättning:

1. Senaste gången du klädde ut dig på Halloween, vad var du då utklädd till?
Tror aldrig jag klätt ut mej på Halloween…! Vet att jag spelade på Brinkens vårdcentrals halloween-fest en gång för längesen, men jag minns inget av att vi var utklädda. Eller visst, försökte väl se ut som musiker då… :) Däremot så är jag glad att jag tillhör en vårdcentral där man inte sett Dracula jaga Magica de Hex varv efter varv genom rummet… :)
2. Gör du narr av folk?
Alltid…! Om inte annat så påpekar jag att de gör narr av sej själva…
3. Fiktionell favoritkaraktär?
Ior och jag har ett speciellt band.
4. Har du nånsin snattat?
Inte vad jag minns. Faktiskt
5. Hur många kuddar har du i sängen?
Två stycken. Och sen Fredriks som jag ”lånar” ibland.
6. Det senaste du åt var..?
Fylle-åt en Pelle-pizza i natt.
7. Vad heter du i mellannamn?
Samma som var och varannan spanjor; Maria.
8. Vad läser du för bok nu?
Började med ”Härskarringen” för något år sen. Får väl se om jag nånsin kommer igenom den… :)
9. Favoritskådespelare?
Micke Nyqvist
10. Hur många timmar sov du inatt?
3-4 kanske
11. Grillat eller friterat?
Grillat. Dock inte kött.
12. Har du nåt smeknamn?
Det som fanns hoppas jag är preskiberat nu…!
13. Favoritfrukt?
Banan. Brukar köpa två så jag kan äta en också…!
14. Vad tycker du om CAPTAIN Jack Sparrow?
Vad ska man tycka om honom…?? Har inte ens sett filmerna.
15. Rap eller metal?
Å fy för fan, måste jag välja…??
16. Har du någonsin varit i slagsmål?
Icke! Inte så smidigt sätt att lösa saker på…
17. Har du blivit inkallad till rektorn?
Jaa fast det var i egenskap av elevrådsrepresentant… I mellanstadiet! :)Men nu ger man väl fan i politiken och låter folk tycka vad dom vill! För inte är det någon mening att man slåss i nån förening, nej det tjänar ändå ingenting till….!
18. Har du blivit avstängd från skolan?
Nej. Jag skulle fått kvarsittning en gång för jag ”råkade” kasta en snöboll, men det glömdes bort :)
19. Har du varit i en rättegång?
Nej, hoppas slippa också.
20. Känner du nån mördare?
Inte vad jag vet. Men borde kanske göra ett studiebesök på Kumlabunkern eller Rättspsyk. Måste bara leta på min röda mössa först, så de vet vem de ska släppa ut sen…! :)
21. Skulle du kunna döda en annan människa?
Ärligt talat så har jag indirekt gjort det, men det är utagerat nu. Dock långt ifrån glömt. Och det var INTE meningen..!!
22. Om du var tvungen att vara en kändis för resten av ditt liv, vem skulle du välja?
Benny Andersson kanske. Så kan man leva rätt gott och knåpa ihop ett musikstycke lite då och då :)
23. Hur många kulor brukar du ta i kulglassen?
Ungefär två. Men sen ”Karamello” försvann från stan med sin pepparkaksglass och saffransglass så blir det sällan kulor.
24. Föresten, mjukglass eller kulglass?
Hellre mjuk då.
25. Känner du någon polis?
Jaa, ett par stycken.
26. Har du nån gång ramlat ner för en trappa?
Jag har stått på huvudet riktigt bra i en trappa! Har utgjutning i skallbenet kvar än.
27. Senaste konsert du var på?
Magnus Betnér räknas inte som konsert va..?? Då var det väl Vätternfestivalen i somras med lite blandad kompott. Måns Z, E-type m.fl.
28. Engelsk eller amerikansk engelska?
Engelsk är lättast att förstå, men låter ju förjävligt..!!
29. Fiskar du?
Nu för tiden bara kräftor.
30. Har du stoppat upp behån/byxorna någon gång?
Haha, knappast va…! Snarare tvärtom; haft seriösa planer på att vira in överkroppen i silvertejp!


Sådär, nu gick det en stund igen…! Men inte fasen är fler vakna för det! Hallå folket, vart är ni???

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar