Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

onsdag 21 april 2010

Betnér for president, nekrofili-analys, härlig match av DIF och får man hata folk beroende på vartifrån de kommer?

Å fy fasen, vilken kväll!!

Vi har varit i Mjölby och sett/hört Magnus Betnér som var helt lysande dagen till ära! Annars brukar han ju kunna vara lite väl politisk och lite väl intelligent så man inte riktigt hänger med. När vi hörde honom i Linköping senast så gick han igenom USA’s presidenter från början till idag och liksom….där är man rätt lost…! Idag var det mer vardagshändelser, s.k. igenkännings-humor, samt aktuella händelser. Och givetvis en hel del religion och analyser i största allmänhet. Och jag måste säga att jag har inte råkat på många människor vars tankeverksamhet verkar avspegla min så totalt…!! Håller med om det allra mesta som han säger!

Och jag bara måste snabb-analysera en sak som han pratade om; det här med sexuella läggningar.  Homosexualitet – jaa det är väl inget att säga om, man märker väl ganska snart om man tänder på motsatt eller samma kön, pedofili – barn finns ju ständigt runt omkring oss (alldeles för många!), inte svårt att upptäcka ifall man dras till dem, men nekrofili… Hur fasen kommer man på att man går igång på döda??? Okej, idag finns internet, tusentals bilder på lik finns en google-sökning bort, men fasen… En vanlig svensson ser inte så många döda människor under sin livstid, jag har väl som undersköterska ändå fått min beskärda del, men va’ fan… Hur kommer man på att man går igång på det??? Får man resning på mormors likvaka eller hur fasen går det till?? Tål absolut att tänkas på…!

Direkt när showen var slut så åkte mobilen och radion fram, hamnade i tredje perioden mellan HV och DIF, HV-ledning med 2-1. Vi åkte och käkade kebabtallrik, som var fullt ätbar men inte alls samma som den varit där, och under tiden så utjämnade DIF, utan att jag satte pommes i halsen…! :) Det blev förlängning och några minuter in i den var vi hemma och tv’n fick ta över. Och jisses, här hade man ställt in sej på en femte period, men då smäller det, med sex sekunder kvar…!! 2-3 i matchen, 2-2 i matcher. Känns som guldet kan hamna precis vart som helst i år! Eller jaa, antagligen inte utanför antingen Jönköping eller Stockholm då…

Och joo just det, när jag ändå är inne lite på kontroversiella analyser och så… Jag kom att tänka på en sak när jag såg nåt som en hade skrivit på Facebook. Jag återger det inte ordagrant, vill inte hänga ut någon, men innebörden var i alla fall att HV borde vinna över DIF för h*n ”HATADE stockholmare”…! Hmm… Har det helt plötsligt blivit okej att ”hata” folk bara för att de kommer från ett visst ställe..?? Får man skriva på Facebook att man HATAR iranier eller bosnier också..?? När Sverige möter Kroatien i handboll nästa gång så håller jag på Sverige för jag ”HATAR kroater (heter de så?)”…!?! (Och dessutom VET jag att den här personen inte är det minsta intresserad av ishockey egentligen…!)  Eller kallas det något annat då? Sveriges dubbelmoral i ett nötskal! Sen är jag som DIF’are inte vidare stolt över ”våra supporters”, men vad fasen, idioter finns ju precis överallt! DIF-fans kastade in bröte på isen i Kinnarps arena, LHC-fans vandaliserade Frölundas buss utanför Cloetta center… Men just den lilla raden fick mej att tänka till. Är det lika ”tillåtet” att hata t.ex. pakistanier som stockholmare och stå och gapa om det nånstans…?

Haha, härligt att få analysera lite, det var ett tag sen nu…! :) Men jag samlar material, be sure…!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar