Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

söndag 25 april 2010

Stadsvandring, bestigit en slalombacke och åkt buss

Det blev en äventyrlig söndag till sist! När väl Fredrik kom upp ur sängen så gick vi ner till stan och ”Ströget” och åt frukost. Sen gick vi ner till Hamnen och drog runt där en stund. Helt plötsligt var vi på väg längs kanalen. Och när vi ändå var i närheten (Charlottenborg) så tyckte jag att vi skulle knalla upp för Lustigkulle-backen, det har jag länge velat göra! :) Det är alltså en slalombacke. Eller det har i alla fall varit, nu är lifterna borttagna, vet inte riktigt vad det är nu. Ett jädra högt berg i alla fall…! :) Var ganska sega när vi kom upp till toppen! När vi stått där en stund och konstaterat att det ÄR riktigt högt så var det bara att bege sej ner igen. Så imorrn lär det kännas i låren…!

Så fortsatte vi gå, korsade Strömmen, fortsatte längs kanalen, hamnade i Borenshult. Och då var det lika bra att gå ner och hälsa på mor och far :) Så där blev det en kebabtallrik och sen fuskade vi och tog bussen hem! Det var riktigt längesen jag åkte buss. Eller stadsbuss då, Ålands-buss blir ju med jämna mellanrum :) Men jisses vad modernt det blivit nu, med ”sms-biljetter” och en sån där fånig inspelad röst som talar om vart man är. ”Nästa – Björkelundsverkstaden”. ”Nästa – Järnvägsparken”. Jag vet inte, men ger man sej fan på’t så KANSKE det går att åka vilse med buss i Motala…! :D

Kom hem ganska nyss, ska kolla Wallander, dricka mineralvatten, duscha och sova. Hoppas på att somna gott ikväll…! Imorrn är det jobb igen och sen ett besök i hönshuset! Det blir spännande!

Avslutar med ett gäng bilder:


Strömbron i Motala


Hamnen. Wetternmagasinet, Hamnkrogen, Kanalbolagets kontor, Motala Express.

Fredrik med Motormuséet i bakgrunden
Fredrik med Motormuséet i bakgrunden


Utsikt från Lustigkullebacken


Fredrik spanar ut över Motala


Här har jag faktiskt åkt pulka nedför en gång när jag var ung och dum. Satan vad det gick undan...!!


Som sagt, imorrn svider det nog i låren efter att ha tagit sej nedför här...


Slussarna i Borenshult. Öppna och tomma i väntan på säsong!


Min vackra Rasmus!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar