Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

lördag 24 april 2010

Löparrunda i Råssnäs, sjätte finalen och blivande hönsmamma..??

Fasen vilken bloggare jag har blivit nu, tredje gången jag är inne idag! :)

Det blev en liten tur till Råssnäs. Blev t.o.m 2 varv därute idag så avverkade väl nästan en mil. Fast jag sprang inte hela vägen. Sprang första varvet, men på andra så blev det lite mer njutande av naturen med kameran/mobilen/mp3-spelaren i högsta hugg! Och det blev en hel del bilder!

Med den här slingan är det märkligt att det finns överviktiga människor i Motala...!
Med den här slingan är det märkligt att det finns överviktiga människor i Motala...!

Lite vårblommor hittade jag. Måste sett kul ut när jag älgade runt mitt ute i skogen... :)
Lite vårblommor hittade jag. Måste sett kul ut när jag älgade runt mitt ute i skogen... :) 

Vackert, som sagt! Hittade en sten att sitta och pusta ut lite på :)
Vackert, som sagt! Hittade en sten att sitta och pusta ut lite på :)  

Skogen, utsikt över Vättern och tillbaka i bilen med några fler kilometer i benen än när jag vaknade i morse!
Spåret utmed vattnet, utsikt över Vättern och tillbaka i bilen med några fler kilometer i benen än när jag vaknade i morse!


Och så är det hockey. Vi får väl se om det är säsongens sista match… Jag hoppas såklart på en till på måndag! Vilken tur att matchen gick tidigt, så slapp jag snylta tv på festen ikväll :)

Sen så har jag faktiskt fått erbjudande om ett jobb… Eller erbjudande, men jag ska i alla fall ut på måndag och hälsa på. Och nu behöver ni ju inte skratta ihjäl er, men det är på ett hönseri utanför Vadstena… Tror han sa att de hade 20.000 höns. Fast jobbet handlade mer om äggen, packa, kontrollera, sortera osv. Kan väl kanske vara bra terapijobb :) Och det var jobb varannan helg och sen två dagar i veckan. Jag förstod inte helt, men lär väl få mer information på måndag! Nu snackar vi drömjobb här… :) Men får väl se, nu rekommenderade arbetsförmedlingen mej (om det nu är nåt att vara stolt över när det handlar om höns…) så LITE smickrad blir man när de ändå ringer efter ‘en, och man kan ju ge det en chans i alla fall!

Nu ska jag se hockeyn och sen blir det att förbereda inför kvällen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar