Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

måndag 26 april 2010

Rygg-problem, höns och det händer lite i arbetslivet…!

Sammanfattning innan dusch och läggdags:

Måndag och jobb igen. Fick plocka upp handledarens matlådor utmed vägen (hemma hos honom alltså, inte vid vägkanten… :) ), vad skulle han gjort utan praktikant..?? :D Sen har jag packat upp varor, det är mycket nu inför bygg-eventet som ”vi” ska ha i början av maj. Fast idag har inte ryggen mått bra alls. Har känts nästan som kramp på vänstersidan. Är väl sviter av slalombacks-klättrandet igår :) Men jag hoppas det går över snart, har ju knappt varit människa idag. Trött och halvgrinig, mest gått i min egna lilla värld. Tur jag fick mycket ”terapi-arbete”, som t.ex. häfta ihop trädgårdshandskar parvis och klistra adressetiketter på inbjudningsbroschyrer till eventet :)

Efter jobbet åkte jag till Vadstena. Lite nervöst när man inte riktigt vet vart man ska. Och jag åkte väl inte helt rätt, men fram kom jag i alla fall. Och jädrar i havet, jag som knappt sett en höna på nära håll förut, helt plötsligt stod jag bland 20.000…!! Himla häftigt ställe! Det kändes lite sådär innan, men efter att ha fått lite information så hoppas jag faktiskt att jag får det…! Kolla så hönsen har mat och vatten, kolla ifall de värpt nånstans där de inte ska, annars köra rullbandet där äggen hamnar, sortera dem och packa i kartonger. Perfekt för mej!! Undra hur lång tid det tar innan jag vill ha med mej en höna hem, de är ju häftiga..!! :) Men vi får väl se, chefen där skulle ringa Uno på arbetsförmedlingen imorrn och sen skulle vi höras igen.

Och glädjande nog, ännu mera jobb! Lasse från Lekia ringde och frågade om jag kan jobba två dagar nästa vecka! De skulle på utbildning och de som brukade hoppa in studerade på annan ort och vad han sa, så det blir nästan två heldagar! Tisdag och lördag, om jag inte minns helt fel! På tal om att minnas, undra hur mycket de byggt om där som ska förvirra och hur mycket av kassasystemet jag har glömt… :) Men förhoppningsvis kommer jag igång snabbt!

Så nu blir det mycket att prata om hos Uno på arbetsförmedlingen på onsdag! Det är tragiskt, vid 26 års ålder sträcker man på sej och känner sej skitmallig för ”Jag ska minsann JOBBA. PÅ RIKTIGT!:D Vaddå att ligga lite efter sin tid då… :)

Näe, duscha och sova och hoppas att krampen i ryggmuskeln har släppt till imorrn så jag kan lyfta grejer istället för att släpa dom. ”Alla andra” hade börjat tjata om massage och sånt, men inte jag…!! Min erfarenhet av det är att antingen gör det ont, annars kittlas det eller så blir det erotiskt, och inget av det känns speciellt passande när man redan har ont. Det får bli en varm dusch och sen krypa ner under täcket!

Hoppas jag inte kommer drömma om höns, men risken är väl överhängande… :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar