Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

torsdag 22 april 2010

Nervig match, dagen i korthet och man borde varit tusenfoting…!

Uuuusch vilken match!!!! Jag är ungefär nere på knogarna och tuggar nu…! Fredrik sammanfattade det hela bra: ”Det här är inte bra för dina nerver…!”.

Sammanfatta dagen i korthet innan sudden då… Vaknade tidigt, hämtade Marie i Borensberg, skjutsade henne till sina föräldrar, åkte vidare till jobbet, inventerade, packade varor inför ett event som vi ska ha. Åkte hem, kollade luften i däcken, passade på att köra in bilen genom tvätten, la mej själv i solariet. När jag ändå behövde duscha så tyckte jag det var lika bra att svetta ner sej ordentligt så jag åkte ut till Råssnäs och sprang en runda. Hade lite överflödig energi… Förstörde det hela lika snabbt igen genom att äta en tunnbrödsrulle till frukost/lunch/middag/kvällsmat. Och nu är det hockey och nära nåt slags anfall… SNÄLLA DIF, ta hand om det här nu, nästa mål är erat!!

När jag kom hem så var jag tvungen att ta en bild i hallen:



Jag lovar, vi är bara två stycken som bor här…!! Och så två katter, men de har inga skor. Fredrik växlar ju lite i alla fall, men jag kör med mina gympaskor i olika färger och former, men dock i ungefär samma storlek… :) Jag ställer dessutom mina på samma ställe :) Nästan… Fem gympaskor, det är ju normalt att ha i hallen! Dock är ett av paren löparskor och andra dans-dojjor, men ändå…!

Nu börjar matchen igen, bara förbereda på att det kan bli avgnagt ner till handlederna…! :) HEJA DIF!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar