Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

fredag 23 april 2010

Inte alls glad just nu… Jävla analklåda till f.d hyresvärd!!

Jag börjar nog bli synsk eller nåt… Skrev ju i morse att jag inte var riktigt på topp, men det är ingenting mot vad jag är nu…! Eller jag vet inte riktigt egentligen. Förbannad. Ledsen. Ilsken. Vansinnig. Hjälplös. Hysterisk. Tom. Även en smula mordisk. Vi lämnade ju efter oss några borrhål i förra lägenheten, men tänkte att det blir väl ingen större katastrof, de lagade det ju så bra efter hyresgästerna innan oss! Satte bara en liten vit papperslapp över själva hålet, inga problem alls! Sen hade ju Sune svettat ner en fin fläck i sovrummet och Hedwig gjort en rispa i vardagsrummet, men det var ju bara en våd på vardera ställe och det fanns ju tapetrullar i garderoben. MEN….så kommer kärleksbrevet idag… Då tyckte våra satans jävla punghuvuden och anusbehåringar till f.d. hyresvärdar att: 1. Ena väggen i sovrummet behövdes tapetseras om. 2. Att hela vardagsrummet behövdes tapetseras om. Och vi hade inget litet vardagsrum, det var som två rum med liksom ett valv emellan. Så nu anser de att vi ska betala den lilla nätta summan på tretusenåttahundrasex kronor. Precis vad jag hade i bakfickan att slänga upp….inte. Och även om jag hade haft det så hade jag aldrig i helvete gjort det!! Så på måndag blir det till att ringa och framföra ett litet klagomål. Vi får väl se, blir det jag som ringer så kommer jag samtidigt sådär i förbifarten råka nämna vilka förbannade jävla rövhål de är och att det bästa de kan göra är att frivilligt anmäla sej som övningsobjekt på en skjutfält i Afghanistan, eller kanske bli frivilliga när man ska framställa nytt mjältbrand eller nåt i den stilen. Vi får väl se om jag bloggar hemifrån eller från anstalten i Skänninge nästa gång. Livet är fullt av äventyr…! Och av fullblodsidioter. Fattar inte vad vi gjorde dom egentligen, det var skit från början till slut!! På ett sätt var det ju såklart väntat, för stoll-fan som besiktade ville ju inte höra talas om att det fanns tapeter i garderoben t.ex. Sen kan man ju undra när fasen de hann tapetsera en halv lägenhet då vi knappt hann ut innan nästa var inne. Näe, måtte folk välja en annan hyresvärd, de där är ju fan inte riktiga nånstans…!! Men jag tänker inte ge mej utan strid, jag har inga 4000 och definitivt inte till något som de förra hyresgästerna betalade 500 för…!

Så nu är man ju sådär glad på livet i största allmänhet. Varför ens försöka liksom?? Vad leder det till? Dyra fakturor från ”folk” som borde vara inlåsta på avdelning 48 eller nåt. Näe, om man skulle gå och gräva ner sej nånstans ett tag. Eller kanske dra i sej en/två/många tetror rödtjut, leta på en fin gatsten och bege sej mot Storgatan framåt kvällskvisten. Så kan även de få känna på helt onödiga utgifter. Men man kan ju hoppas att nån jobbar över och råkar komma i vägen för min gatsten så det hela för med sej i alla fall lite nöje och nytta!

Nu ska jag belasta min lever till bristningsgränsen, ajöken!


If tomorrow never comes
Will he know how much I loved him?
Did I try in every way to show him every day
That he’s my only one?
And if my time on earth were through
And he must face this world without me
Is the love I gave him in the past
Gonna be enough to last
If tomorrow never comes

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar