Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

måndag 5 april 2010

Tråkig ishockey, inte en luftpump att få tag i i hela stan och jobb imorrn

En snabbis innan läggdags. Sov dåligt i natt igen och har hållit igång idag så jag är trött som björn i december och imorrn väntar jobb!

Har precis kommit hem från Linköping och Cloetta center. Idag gick det ju tyvärr inte vägen för Stockholms och Sveriges stoltheter, men vi kommer igen! :) Idag var det riktigt ”tråkig” hockey. Okoncentrerat, slarv, en massa missar, lojt. ”Men oj, din passning träffade visst inte mitt på min klubba så det sket sej, vad synd…!”. Jobbigt att ta två skär extra för att möta upp pucken liksom. Och det var lika från bägge hållen. Dock så satte Linköping sina chanser och det är ju målen som räknas, har jag hört… Trodde det skulle bli en match till i Cloetta center på fredag då, men då är det istället match både onsdag och torsdag och det i ”Ericsson Globe” eller GLOBEN (Fan vad löjligt…!)… Jag som var snabb ute på ticnet här, men det blir till att lyssna på radio och kolla på tv då. Funkar det med :)

Och här kan man ju snacka om att någon haft för mycket fritid…! Såna här tygstycken (kanske funkar att snyta sej i, tror den är för glatt för att torka sej i röven med…! :D ) låg på precis varenda stol i hela hallen; röda, vita och blå.



Det resulterade i att läktaren såg ut såhär:


Ganska häftigt, men vilket jädra jobb!!

Sen testade jag även video-funktionen. Här är slutminuten i matchen. DIF och jag fick tyvärr se oss slagna av hemmalaget, men vi kommer igen!! ;)


På hemvägen blev det MAX, det blir inte så ofta! Tycker de kunde tagit hit det istället för Burger King! Sen skulle jag kolla luften i däcken igen när jag kom hem, är lite hispig när man precis satt på sommardäcken, se hur de har klarat övervintringen :) Men i helsike att det fanns en luftpump nånstans att få tag i!! Både på Shell och OKQ8 var de bortplockade. Vad fasen, ska mackarna avgöra när jag får ha dåligt med luft i däcken?? Känns som pumparna borde finnas tillgängliga dygnet runt! Men det blir att åka lite tidigare imorrn och hoppas att inte hela stan bytte till sommardäck idag och behöver pumpa…!

Imorrn är det jobb, som sagt. Det blir spännande! Lite ovant att ha nåt att göra igen, att inte kunna göra vad man vill när man vill. Men det ska bli skönt att göra lite nytta igen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar