Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

lördag 3 april 2010

Påskafton, rövhål som inte har bättre saker för sej, smörgåstårta och djuren

Påskafton. Och verkligen VÅR i luften! Jag var ute med Elliot strax efter 10 och det var kallt i luften men solen värmde! Hopp om livet igen! :)

Igår tog vi lite sovmorgon. Sen packade vi ihop oss och skulle åka på födelsedagskalas i Västra Lund. Drog igång bilen och skulle åka iväg. Gasade, men inget hände. Det kändes som om handbromsen var i ungefär. Tror jag kollade tre gånger att jag verkligen lossat handbromsen men inte blev det bättre. Gick ur bilen för att konstatera att två däck var platta… Två stycken på samma sida. Kvällen innan vid 23 när jag flyttade bilen så var de hela… Nåt jävla helvete som skurit sönder dom!! Jag blir sällan riktigt riktigt förbannad (även om det verkar så :) ) men då blev jag galen…!! Så vansinnigt fruktansvärt hysteriskt jävla onödigt!! Som jag sa när vi pratade om det sen, liksom slanga bensin, knacka en ruta och stjäl stereon (som jag inte har nån…), rent av palla upp bilen och sno däcken, men att enbart FÖRSTÖRA. Jag har riktigt svårt att se anledningen till det. Okej, ligga på en balkong och skjuta kärringar i röven med luftgevär, det är humor i det också att se hur de sno’r runt när det svider till, men att skära sönder ett par däck… Man får ju liksom inte ens nöjet att se reaktionen när det upptäcks. Om nu nån inte ligger och lurar nånstans i nästan 15 timmar och väntar på att man ska komma ut… Så näe, tackar ödmjukast för den…! Jävla bajsbarn, skaffa ett liv för fan!! Så nu väntar jag på att far ska vakna till liv så ska ”vi” åka dit med två sommardäck (tur att det i alla fall var ”rätt” årstid…) och sen åka tillbaka hit och byta resten. Sen är det ju bara att leta på nya däck, himla kul. Och man badar ju i pengar, så varför inte… Näe det var ju en bra inledning på påsken!

Sen blev det i alla fall cider och smörgåstårta, det var betydligt gemytligare! Åt ju som det nästan rann ut genom öronen :)


Mums!
Mums!

Mätta pojkar :)
Mätta pojkar :) 

Sen gjorde vi inte så mycket mer. Kollade på tv; ”Så ska det låta” och ”Solsidan”, käkade kex och ost och sen var det läggdags.

Gick upp och skjutsade Fredrik till jobbet, var hemma och hämtade lite prylar och sen åkte jag tillbaka och gick som sagt en sväng med jycken och sen har jag inte gjort ett dugg.

Tog lite kort på mina håriga katter igår:

Oliver; 5 år och 2 månader
Oliver; 5 år och 2 månader

Rasmus; 4 år och 8 månader
Rasmus; 4 år och 8 månader

Robban; 3 år och 5 månader
Robban; 3 år och 5 månader


Jaa, trevlig påsk på er igen då! :) En av mina kära vänner lyckades med en tjusig bedrift igår; jag skickade påskhälsning till närmare halva telefonboken och en av mottagarna skulle svara men måste ha kommit åt nån slags ”Svara alla”-funktion så även hans svar kom till halva min telefonbok… Bra jobbat gubben, nu vet hela Sverige att du skulle vilja se mej sittandes i ett påskägg med fjädrar i röven, gult nagellack och röda kinder…! ;)

Och ikväll tar Djurgårn andra raka mot Linköping och jag sitter bänkad! :D

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar