Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

måndag 19 april 2010

Väldigt lyckad kryssning och guldet borta för DIF?? :-(

Då var man återigen tillbaka i verkligheten. Blev ju en spontan-resa till Åland över pappas födelsedag. Och jäklar vad kul vi har haft!!! Absolut en av de bättre kryssningarna, måste jag säga! Kan väl ha varit för att man inte förväntade sej så mycket. Åka på en söndag, lite halvseg, sura föräldrar som hellre skulle varit på Teneriffa osv, men satan i gatan…!! Det var stans röj på båten! Nu har jag väl i och för sej aldrig varit med om att det INTE blivit röj när Janne trubadurar, men denna gång var det något extra! Bland annat så fick vi lära oss att björnar i Värmland kan prata och att motsatsen till ”bakanför” är ”framanför”… :) Dansbanden kunde väl gått och gömt sej nånstans; Micke Ahlgrens och Easy Kit, vette fan vart de hittat dom nånstans, men var ju inte riktigt där för att dansa… :) Och trevligt sällskap råkade vi på redan i bussen på vägen till Stockholm, så vi höll ihop största delen av kvällen. Det enda var väl maten… Vi tänkte slå på lite stort och äta à la carte på pappas 60-årsdag, men så var det ”Sydafrika-tema” så menyn bestod ju mest av inkokta gnuer, jordgolvspanerade infödingar och solnedgångsflamberade akacia-blad och sånt. Jag försökte övertyga servitrisen om att jag var 12 år så jag kunde välja från ”Ville Viking”-menyn (hamburgare, pannkaka, lax, köttbullar, spaghetti…) men hon gick inte på det… Så det blev en vegetarisk hamburgare. Fullt ätbar, helt klart, vette fasen vad den var gjord av, och så fick jag pommes och tzatziki. Dock så var det väldigt mäktigt så magen stod ju rätt snart i fyra hörn. Men jag har helt klart ätit sämre mat!

Framåt småtimmarna var det ”fyllenatta-mat”, även om ingen av oss egentligen var speciellt jättedragen, mest på lite trevligt partyhumör! :) Sen satt vi och diskuterade livets väsentligheter fram till läggdags!

Tror jag sov två timmar, så man är väl inte piggast i stan just nu… Slumrade en stund på bussen, men kan ju inte påstå att jag låg speciellt bra. Sen kom nån varelse och nöp mej i tårna :) Och från Stockholm till Södertälje så satt en liten mini-människa (=”barn”) och VRÅLADE hysteriskt mest hela tiden!! Jag kunde satt av fanskapet på E4-an, rakt ut bara, jag lovar. Fy fan vilken otäck röst!! Jag tänkte spela in hur illa det lät och lägga ut här i nåt slags ”använd-skydd-och-helst-i-form-av-Icakasse-men-strunta-helst-i-samkväm-helt-och-skaffa-katt”-propagandasyfte, men då minsann så dög det inte att gapa längre… Så det blev inga bra inspelningar!

Sista biten i bussen blev det hockey på radion, som fortsatte på tv’n hemma sen. Men det blev ju tyvärr en sorglig historia… :( Tror mitt kära DIF kan glömma sitt guld nu tyvärr.

Och nu har vi precis kommit hem till lägenheten och jag ska krypa ner och stoppa om mej så snart jag skrivit klart här. Om några timmar så bär det ju av till Würth igen. Och idag hade mitt däck bestämt sej för att dö så nu sitter reservdäcket på så länge, så förhoppningsvis ska det gå bra att ta sej till och från Linköping.

Gonatt Sverige och TACK ALLA som gjorde kryssningen så trevlig, ingen nämnd och ingen glömd!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar