Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

måndag 12 april 2010

Födelsedag och fest, seg måndag med bio

Då är man ett år äldre och livet har återgått till vardag igen. Det var ganska segt att kliva upp i morse och åka till jobbet…! Men det funkade det också, just nu flyttar vi runt en massa i butiken så man håller sej sysselsatt :)

Hur var min 26:de födelsedag då…? Tjaa, själva födelsedagen var nog den lugnaste jag har haft ever men i fredags var det desto mer fart :) Jag åkte hem till mor och far med djuren på eftermiddagen och så skjutade Linn oss till Matverksta’n där Fredrik väntade. Denna gången var maten bättre, lax på planka. Men jag vet inte, jag tyckte det var mindre än vanligt. Hur som helst så blev det glass till efterrätt och då kan man leva med det mesta! :) Sedan kom Frida och körde hem oss och vi hade presentutdelning. Farsgubben fyller ju år på söndag men då flyr de landet så vi hade gemensam fest :) Och jag fick väldigt bra och fina grejer! En weekend i Göteborg med Fredrik, hotell och hela alltet, fasen vad gött!! En köksvåg så jag slipper stjäla morsans :) , en top och en söt Ior av syrran och sen blev det en ny telefon också…! :) Verkar som min älskade sambo tyckte att jag behövde det! :) Sony Ericsson Vivaz så nu försöker jag komma överens med touchscreen istället för gamla hederliga knappar. Går väl sådär om jag ska vara ärlig, men förhoppningsvis så vänjer man sej…! :) En himla söt telefon i alla fall! :)

Och pappa fick presenter också såklart! Ett gäng whisky-flaskor (hoppas nu bara han gillar whisky… :D ), en musmatta (manlig form av ”bindor”..?? ), en mobilstrumpa och nu kan jag äntligen avslöja vad det är jag ska göra 18/5, det har ju stått som ”hemligt” här under ”Vad händer”. Och inte alltför otippat så är det ju Ålandskryssning… :) Med hela eliten ombord! Thorleifs, Östen Eriksson, Bengan Jansson, Kalle Moraeus:D Det blir nog himla kul!!

Sen plingar det på dörren och utanför står halva grannskapet! Eller åtminstone valda delar av det… :) Lite överraskningsfest sådär :) Så det blev party all night long, bokstavligt talat. Tror klockan blev 7 innan jag somnade. Det var kräftor och kareoke och lite gott och blandat att dricka. Framåt småtimmarna ramlade det in nån dryg fan som jag fick nog av och kastade ut :) Va’ fan, ska man gå hem till nån och bara jävlas och bråka så åker man ut. Tafsa, vara otrevlig mot våra gäster, ha ytterdörren på vid gavel när vi har inne-djur vars värde når upp till hans gånger 200, då åker man ut! Men i övrigt så var det en väldigt lyckad och trevlig kväll! Säger TACK till alla som slöt upp! Det mesta är sekretessbelagt, men några bilder kan jag allt bjuda på…! :)   

Hjältarna som vaktar mej när jag sover och nya leksaken...!


Kräftor och herrarna filosoferar. Kenth, pappa och Åke.


Kenth och Marita, Ulla och mamma och Sofia och Frida


Elliot ville såklart vara med också! Sjunga med pappa och pussas med Fredrik :) (Kolla in känguren bakom dom!!)


Här börjar det nog bli sent/tidigt. Ulla i djupt samtal med Ior och Sofia har somnat...


Igår var det bara lugnt. Blev lite bakfyllehungrig så vi for till Mc Donalds och passade på att handla lite på ÖB samtidigt. Sen var det mest tv’n hela dagen. En lugn och behaglig födelsedag och inte en tårta så långt ögat kunde nå! :) Jag tycker inte vidare om tårta…! Så nu är man närmare 30 än 20, fy för faen…!!

Ikväll blir det bio, såg att ”Shutter island” äntligen kommit till Motala!! Så det blir att gå hela långa trappen ner till biografen… :) Man kunde inte bosatt sej mycket bättre, den saken är klar!




Avslutar med en bild på världens bästa familj – dvs MIN!!


♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar