Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

lördag 24 april 2010

Väckt av osmidig katt, mat på ”Lyckan” igår och mer spyande över sinnessjuk hyresvärd

Uppe 7.30 en lördag… Just nu är Sune inte riktigt idolen här. Jag vaknade tidigt även idag, låg och filosoferade lite och försökte somna om. Då börjar Sune böka runt i fönstret, han ville väl åt solen utanför persiennerna. Men den grabben tog inte direkt OS-guld i gymnastik, han hamnade faktiskt inte ens på pallen, så givetvis dröjde det inte innan en lampa och en blomkruka farit i golvet. Och där sitter han och blänger anklagande omkring sej… Då var han rätt billig!! Så nu är sovrumsgolvet fullt med jord, vill inte riktigt dra fram dammsugaren medan Fredrik sover, får ta det när han gått till jobbet. Men sen gick det ju inte att somna om, lika bra att gå upp! Är en smula bakis också, även om jag inte helt lyckades med mitt projekt att dränka sorger igår. Blev mer trött än full så klockan var väl 23 när vi sov som två grisar.

Trots allt så hade vi en trevlig kväll! Vi knallade bort till ”Lyckan” och käkade. Folk som fasen var det, men vi hade lite tur och råkade på Pernillas Janne där som var ute med jobbet, så vi fick ta deras bord när de var klara. Och jag kan väl säga som så lite enkelt att Matveksta’n kan slänga sej i väggen…! Detta var det mest fantastiska jag ätit på mycket länge! Hästlängder ifrån farsans födelsedagsmiddag på Cinderella; vegetarisk hamburgare, som kostade ungefär som min och Fredriks mat ihop igår… Vi började med vitlöksbröd och vitlöksdip. Så idag sitter man väl troligtvis i sitt egna lilla moln :) Men gott var det!! Sen blev det panerad rödspätta med kokt potatis och black and white, som NÄSTAN t.o.m såg ätbar ut :) Och pappa, den rödspättan får du inte missa!! Visst, den var väl inte riktigt som din sjötunga, men absolut helt och fullt ätbar…! ;) Näe men det var jättegott! Sen gick jag på toaletten och när jag kommer ut så står fem uniformerade poliser i foajén. Jag började förbereda ett försvarstal ”Men jag skojade ju bara när jag skrev att jag skulle dra en gatsten genom rutan hos förra hyresvärden och är det inte därför ni är här så är jag i alla fall inte skyldig till det ni är här för…!:) Men det kom in fler och fler. Civila, folk från Räddningstjänsten och de flesta gick med mappar under armen, nån gick runt och kollade leg. Dock inte på mej, tur för honom det…! Vette fasen vad de höll på med, om det var brandinspektion eller om de vallade praoelever eller aspiranter. Kändes som att sitta i värsta razzian :) Det var nästan som att återuppleva minnen från förr, haha :) Sen knallade vi hem, mätta och belåtna och lite onyktra :) En helt okej kväll, trots allt…!

Nu på morgonen har jag författat ett mail till hyresgästföreningen, frågat lite vad man kan göra och vad vi har för rättigheter och så angående våra cancerframkallande forskningsobjekt till f.d. hyresvärdar. Kan ju inte riktigt vara meningen att vi ska stå för att de tapetserar om en halv jävla lägenhet för att vi lämnade efter oss borrhål efter en hylla och en spegel… Men det är ju ett smidigt sätt att smöra för nya hyresgäster; byta ut de där fula tapeterna som var till något bättre och låta nån annan betala! Det är väl så man kommer framåt i livet! Dock skaffar man sej varken vänner eller hyresgäster på det sättet! Fast hela kåken är ju som en enda stor jävla betsmoj (Fulla med skit eller sinnessjuka, Fredrik du får välja själv…!), tror vi hade EN vettig granne! Eller jaa, grann-par rättare sagt.

Nu ska jag dammsuga upp jord och mata katter och fiskar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar