Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

söndag 9 maj 2010

Helgen slut, Casanovas i Ljungsbro och första ensamma dagen på jobbet imorrn

Kom precis hem, har varit i Ljungsbro med Jennifher och lyssnat på, tittat på och dansat till Casanovas. Första halvan satt vi på ”balkongen” och tittade, andra blev det mer dans. Och det funkade rätt bra fast jag varit ifrån det! T.o.m foxen funkade idag, måste råkat på riktigt bra folk som kunde föra! Borde fasen dansa mer för jädrar vilken motion det är!! Är helt slut och lär ha träningsvärk i vaderna imorrn!

Här är grabbarna i ”Vem får din kärlek idag”, Bilden är kass men ljudet är rätt bra och det är väl
huvudsaken! :)


Annars var det jobb igår, Lekia. Himla kul, jag hoppas såklart att det blir snart igen! Sen var det planer på Parken och Scotts, men så hade Fredrik köpt vin och tacos-tillbehör så det blev en kväll hemma istället, funkar det också :) Jag färgade håret också. Dock bara slingor, räckte gott och väl, har aldrig gjort det förut! Blev väl skapligt i alla fall, varje förändring måste väl bli till det bättre! :) Blev en aning mer blond nu.

Imorrn ska vi se vad jag lärt mej på hönsgården, gissar att jag får vara ensam största delen av tiden. Fast det känns rätt bra, vet ungefär vad jag ska göra. Bara inget strular så bör jag klara av det! Titta till hönsen och sortera ägg. Går det att misslyckas?? Säkerligen… :) Men håll tummarna för att det går bra för mej!

Det var väl ungefär det…! Ska in i duschen nu, det blir varmt att dansa, sen är det läggdags! Får väl se när jag somnar, lyckades ju fastna med nåt spel i mobilen i natt och plötsligt var klockan 5. Nej, jag är inte alls aspergare…

2 kommentarer:

  1. Ja visst är det härligt att dansa, måste ta oss ut ihop igen!! Hoppas det går bra att jobba själv idag, det fixar du!!
    Kram kram Marie

    SvaraRadera
  2. Emellanåt är det härligt, när man träffar rätt! :)
    Klart vi ska ut, du kan ju kolla min lilla lista om nåt passar! Sen måste vi givetvis ut på havet igen…!
    Kram

    SvaraRadera