Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

söndag 23 maj 2010

”Näe, jag är ALDRIG sjuk!”…förutom nu då…

Sjuk. Blev inget jobb idag, vaknade i morse och höll på att missa dörrhålet när jag skulle på toaletten och väl inne höll jag på att spy så det blev ett sms till Madelene att hon fick klara sej själv idag. Förargligt! ”Jag är aldrig sjuk, jag får aldrig feber!”. Och vips ligger man med 38,5 i temp… Det är bara att hålla tummarna för att det inte är nån form av allergi mot nåt på jobbet, är ju inte vanligt förkyld. Andas gör jag hur bra som helst, har inte direkt ont nånstans mer än av febern och sen ryggen som jag haft ett tag nu, men halv-hög feber som sagt och halsen är kvaddad. Även om det inte gör speciellt ont så känns det som jag svalt ett rivjärn ungefär. Och låter därefter… Fredrik tycker det är jätteskönt! :) Har egentligen hosta också, men kan ju inte hosta för då hugger det till i ryggen så jag fasen ser små pippifåglar runt skallen. Är det damm-allergi så kommer ”pedantiska jag” (ICKE…) bli så utskrattad så det vette fan om jag ens kommer göra offentligt i så fall…! Bara hoppas att det går över snabbt!

Imorrn ska jag ju till Försäkringskassan, blir spännande att sitta där och yra. Kanske får ta med mej Fredrik som ledsagare; varken syn, hörsel eller uppfattningsförmåga fungerar speciellt bra just nu. Går i min egen lilla värld. Men lever jag så SKA jag gå dit i alla fall!

Annars var det väl inte så mycket mer, har som sagt sovit mestadels idag. Gick ur sängen vid 18.30 och nu ligger jag i soffan och kollar på ”Wallander”. Jag säger det nästan varje gång, känner jag, men ”Hemligheten” är fasen en av de bästa ”Wallander”-filmerna, så jädra vidrig!!!! Och det där pågår runt omkring oss, närmare än vi anar, precis hela tiden…!

Näe ska inta ryggläge igen och fortsätta med min frukost/lunch/middag/kvällsmat/nattmacka; drickyoghurt och en burk light-cola…

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar