Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

lördag 22 maj 2010

Risig, p-bot-snurrigt, fotboll och ”hundvakt”

Om man nån gång fick feber…..så kan jag tänka mej att det känns ungefär såhär. Jag får sällan eller aldrig feber! Men när jag får det, ungefär en gång vart tionde år, så slår det till ordentligt, då har jag 39-40 grader i några dagar. Nu hade jag 37,6. Brukar ha rätt lågt annars så jag kanske inte är helt kurrant i alla fall. Har varit risig i ett par dagar, trött som en omkullsprungen gnu, ont i kroppen, seg. Trodde ju att det var av jobbet, men idag satte halsen igång och jäklas (kan väl iofs också ha med jobbet att göra…) och nu börjar sirapen samlas i näsan, känner jag, så det kanske är nåt annat än ”fågelinfluensa” :)   Det återstår att se, lär väl bli sängen ganska snart i alla fall. Om jag nu får sova för hostan. Och hostar jag så säger ryggen ifrån. Och när ryggen gör ont kan jag inte sova. Och när jag inte kan sova blir jag tjurig. Tur jag inte föddes som domino…

Annars då… Jobb igår. Uno från AF var ute och nu får man väl se det som officiellt att jag fr.o.m 1 juni är tillsvidare-anställd hos hönsen. Känns väl rätt okej! Ser mest fram emot att få regelbundna tider. La mej vid 21, socialt värre. Kände direkt idag att det inte var min dag, men rullade iväg. Och det funkade väl skapligt. Rätt jobbigt att krypa runt i värmen i hönshuset och leta efter ägg, trodde nästan att jag blev kallsvettig och yrslig ett par gånger, men jag kom ut levande i alla fall :) Vi var riktigt flitiga idag så vi var klara tidiga!

Sen hände nåt som var så sjukt så jag skriver om det… Madde hojtade att jag fått en p-bot på bilen, ”Visst sure”, tänkte jag, det vimlar ju av p-lisor mitt ute på vischan… Men visst fan satt det en vit lapp på rutan, på passagerarsidan. Så den hade jag uppenbarligen åkt omkring med från Motala till Vadstena, pinsamt bara det. När jag kollade på den så var den knappt ifylld, förutom beloppet då, 500:-. Fan i helvete… Så jag öppnade och pappret var dyblött, svårt att tyda nåt. Hittade ett datum – 20/5. I TVÅ dagar har jag FAN inte haft den på rutan, det var Madde och jag överens om. Sen kollade jag registreringsnumret. Inte en siffra eller bokstav stämde överens med mitt…!! Så då kunde jag ju andas ut! Undrade dock om det var någon som försökte vara rolig eller om det ballat ur helt i skallen på slapp-fisan, hon har ju inte alltid visat sej från sin allra vassaste sida förut. Fredrik kollade upp regnumret och boten visade sej tillhöra en människa som jag inte tänker nämna namnet på men som jag haft en del med att göra under min fotbolls-karriär. Har mest negativa minnen… Gör inte ett dugg om den boten går till kronis, kan jag säga! Fast jag tror inte den var ”äkta”.

Men jag släppte det för en stund och åkte hem. Kände att jag bara ville sova och då var klockan halv två… Men hade ju lovat Anna att följa med till Vallerstad och titta på fotboll och vädret var ju minst sagt lockande! Så det blev en låååång dusch, och sen blir man ju alltid på lite bra humör när man får bläddra bland sommarkläderna :) Och det var underbart att sitta i gräset och bara vara!! Får väl se hur mycket myggbett och fästingar man fått på sej… Sen kan det väl misstänkas att jag har solfrossa nu då, men det har jag haft så många gånger så det är jag helt på det klara med hur det känns..!!

Sen åkte jag hem till mor och far, skulle skjutsa dom på fest. De ville inte knöla in sej 5 pers och en hund i min lilla pärla så jag fick låna päronens vrålåk. Så imorrn blir det fin-bil till Vadstena :) Skönt att byta bil ibland, man inser hur mycket man älskar sin vanliga bil…! :) Många fördelar med en ny bil, men är man inte van vid servo så kränger ju bilen alternativt tvärbromsar så fort man andas i bilen. Sen att inte se vart bilen börjar och slutar, känns lite kusligt. Men det drar ju iväg när man trampar på gasen och det är ju alltid kul ute bland åkrarna :) Så idag är jag hundvakt åt min egen hund, intressant känsla :) Undra om pappa kan slappna av ordentligt…!

Näe nu blir det en sväng med jycken, ser skönt ut ute, sen blir det fasen att kolla på tv i sängen istället. Så får vi se hur pass levande jag är imorrn…

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar