Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

lördag 15 maj 2010

Solig dag i Bondebacka

Det var inte riktigt väder för att stanna hemma och städa akvarium idag… När Fredrik kom hem från jobbet så packade vi en polsk attacheväska (plastpåse) med filt och en flaska vin, hoppade i knickersen (tror det är det mest fantastiska ögonblick på hela året; första vårdagen när man kan gå ut barbent utan att frysa!! Nu har jag iofs fuskat lite och haft knickersen på kryssningar, men det är inte samma sak! :) )  och knallade sen iväg. Först upp till Östenssons för att leta på nåt ätbart, men det var sämre med det, blev en påse kanelbullar (Fredrik tjatade…) och sen gick vi till Bondebacka. Himla mysigt att ligga i solen och dricka vin och bara vara…!

Här är utsikten från vår filt:


En av ”våra” radiomaster. Nån gång i livet ska jag fasen klättra uppför där, det är en utmaning som borde passa mej! :) 124 meter rätt upp i luften. Idag stannade jag dock på marken.

Vi drack vårt vin, gassade i solen, passerade Napoli på hemvägen, åt pizza, blev dömätta, väl hemma däckade jag i soffan och här är jag kvar. Har bara glott på tv hela kvällen. Är trött som en björn på julafton och alla klarade sej (utom mormodern) i ”Dante’s peak” så nu kan jag krypa till kojs!

Hoppas på lika fint väder imorrn!

1 kommentar:

  1. Det lät himla mysigt det där måste jag säga :)

    SvaraRadera