Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

måndag 31 maj 2010

Lyckosamt lokarderby, byggt klösträd och lite semester planerad

Precis hemkommen från en nostalgi-tripp. Lokalderbyt mellan Borens IK och BK Zeros på Borens IP är alltid något speciellt! Har varit nere de senaste åren och idag var det dags igen! Och idag var det extra sevärt då mitt kära gamla Boren tvättade gräsmattan med gröngölingarna; 8-0 stannade siffrorna på. Alltid roligt när Boren-pojkarna vinner, men nöjet att se Zeros få stryk är fasen ännu större…! :) Här lyckades jag fånga en hörna på bild som faktiskt slutade i mål. Vet inte om det syns, men så var det i alla fall :)


Grabbarna uppställda...

....och TJOHO, där satt den!!
....och TJOHO, där satt den!!

Annars så har jag hjälpt mor och far och sätta ihop ett klösträd. Förutom att Robban började med att sitta sönder ett av ”husen” så vi fick modifiera lite fritt, så blev det ganska bra! :)



Vet inte om ni ser fotot upp till höger, förhoppningsvis syns det dåligt, men…..det har några år på nacken :)

Sen så ska jag visst utomlands i augusti. På konsert t.o.m :) Lars Winnerbäck (Och Melissa Horn, icke att förglömma..!!) i Oslo, now we’re talking…! Tänk att åka så jävla långt för att se en artist som är hemmahörande i Linköping! Undra om IFK Motala inte råkar vara på träningsläger i Oslo samtidigt så man kan passa på att se lite bandy. Kanske se om man hittar nån dunk med Motala-Vodka :) (Fast det absolut bästa i det sammanhanget var när vi åkte till Andorra la Vella och åt på Mc Donald’s….! :-) ). Bäst att börja plugga norska, meditera så jag inte spyr på tåget och läsa på tullreglerna! På tal om tullregler, jag gissar att jag lär behöva ha en drickaback med mej att stå på, brukar inte se ett skit på konserter! Borde ju kunna förena nytta med nöje och ta en back öl..?? :D Näe men blir lite semester, hoppas solen hittar till Oslo också!

Nu ska jag krypa till kojs för imorrn gör jag min första dag som anställd på Kalvestad gård, hurra för mej! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar