Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

söndag 2 maj 2010

Vår i skogen, botanisk expedition och ”Körslaget”

Då har våren kommit på allvar. Undra när nästa snöfall kommer… Gick ut med Elliot strax innan 10 och tittade på termometern…



Ibland blir man faktiskt lite lycklig i själen! Och inte blev det sämre direkt när vi kom ner till sjön… Det var NÄSTAN så det såg skönt och badvänligt ut! :)






När vi kom hem satt två figurer i fönstret och solade:



Vad skönt det känns att uppskatta vädret, det har jag inte gjort så mycket innan. Har snarare blivit förbannad när folk kläckt ur sej ”Men du kan ju inte må dåligt NU, när det går mot sommaren och solen och värmen kommer!! Ryck upp dej!”. Vem fan bryr sej om VÄDRET när man nästan håller på att gå sönder inifrån?? Men nu börjar jag förstå vad som menas, så just nu är väl inte problemen så stora :) Och visst inte, det mesta flyter på. Imorrn börjar jag jobba, om ett par veckor är det dags för kryssning igen, livet funkar!

Även igår gick jag och jycken en lite längre sväng medan Fredrik låg och hostade, snorade och sov, så det blev en tur genom skogen. Jag är så långt ifrån skogsmulle man kan komma, men ibland har det fasen sin charm att spatsera runt bland rötter, barr, blad, träd, höra fåglarna gapa etc. Och framför allt se hur lycklig hunden blir när han kan hoppa omkring :) Däremot så blir han mindre glad på mej när jag ska stanna och fotografera var och varannan meter :) Här är hur som helst resultatet:







Det finns allt lite vitsippor i den där skogen…!

Skogsmulle eller ej, jag passade på att göra min egna botaniska expedition, alltid kul att kolla vilka blommor man känner igen!

Inne-pelargon...
Inne-pelargon...

...ute-pelargon...
...ute-pelargon...

....och en övermogen påsklilja! Det var ju inte svårt det där!
....och en övermogen påsklilja! Det var ju inte svårt det där!


Och Kalle Moraeus vann ”Körslaget”, helt enligt planerna! :) Fast det var ju bara för HAN var bäst, den KÖR som var bäst var nog fasen Marie Picasso’s… Faktiskt. I alla fall finallåten ”Anthem”, helt makalös!! Se/hör den här.
*Ståpäls*…!

Ska man hoppas på att Alexander Bard får erbjudande om att vara med nästa år kanske…? :D

1 kommentar:

  1. Va fina bilder du har tagit :) riktig vårkänsla fick man!

    SvaraRadera