Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

söndag 16 maj 2010

”Ny” tv, ätit onyttigheter och vill ha mer koll i livet!!

Vi gillar att slakta tv-apparater här! Har ingen aning om vad vi gör för fel, men sönder går dom. Vi har avverkat 2 apparater i sovrummet på knappt ett år nu. Har tänkt köpa nåt billigt på typ Blocket men det har liksom inte blivit av. Och där kommer Facebook in i bilden… :) En kompis där visar sej ha en 28″ som de vill bli av med, så idag har vi varit och shoppat :) Även klappat en grand danois för första gången, satan i gatan vad stor han var!! Han hade ju lätt kunnat stå på fyra ben och slickat mittbena på mej om han velat….nästan i alla fall :) Näe men det är ju mer ponny än hund ju! Men en tv fick vi med oss hem i alla fall! Får se hur länge den funkar nu :)

Annars har vi inte gjort ett dugg. Jag har gått och varit småhungrig hela dagen, så menyn har sett rätt intressant ut. Lösgodis, kanelbulle, skorpor med tzatziki, en negerboll, glass med hallon… Nyttigt värre, men IMORRN ska jag ut i spåret!!…har jag tänkt… :)

Bara ”Wallander” kvar på schemat ikväll, sen är det läggdags och ny vecka. Tre arbetsdagar denna vecka, lite lagom! Lär nog få min dos av trötthet ändå i och med kryssningen :) Men jag ser fram emot att sluta praktisera och börja jobba och få ordentliga tider, som det är nu vet jag ju inte alls hur jag ska gå! Kan inte planera nåt, kan inte planera in några möten med LSS eller af, kan inte bassängträna, och sen så saknar jag Marie´s scones nåt väldigt…!! :) Och sen skulle jag vilja ha lite mer kontinuitet i träningen, vill ju inte gärna bli som en badboll nu lagom till beach-säsongen när man hållit kilona någorlunda i schack hela försäsongen :) Men har man jobbat 8-17 så orkar då inte jag ta tag i nån träning sen, och slutar man väl tidigt så vill man ju bara vara hemma och ta det lugnt…

Jaa det var väl det…!

1 kommentar:

  1. Halloj! I tordags var vi hundvakt till en Grandis valp på 6 månader. Han har en mankhöjd på ca 75cm och väger nätta 50kg. Så jag förstår precis vad du menar. Hon som har denna valp har även två vuxna grandisar, så när man är där hemma får man knappt plats någonstans.
    Må gott! Kram Cillan

    SvaraRadera