Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

fredag 7 maj 2010

Lista för att trigga igång fantasin. Gick sådär så det blev dagen i korthet…

Har lite taskig fantasi så vi rivstartar med en sån här…

Nämn något som gjorde dig glad i förrgår: I förrgår….?? Tjaa, jag lyckades ganska bra på jobbet. Pratade med en vän som jag inte hört av på ett tag, alltid trevligt!
Vad gjorde du kl 08 imorse: Satt i bilen utanför jobbet och väntade på att kollegan skulle komma och öppna.
Vad gjorde du för 15 min sedan: Kollade på Familjeliv.se och funderade på vad jag ska blogga om idag.
Det sista du sa högt:HEDWIG!!!!”. Katt-fan klättrade i gardinerna…
Det senaste någon sa till dig:…There’s nothing I can do, A total eclipse of the heart”. Ganska otippat. Fredrik kom in i vardagsrummet och sjöng :D
Vad har du druckit idag: För mycket, höll jag på att skriva. Men det är ju fredag… En öl, en cider, en smirnoff ice, amarula cream. Och en jädra massa vatten på jobbet!
Vad var det senaste du åt: Rödspätta och kokt potatis
Vad var det senaste du köpte: Mat. Närmare bestämt 1 liter mjölk, 1 paket färdiga pannkakor, 3 drickyoghurt, 4 kexchoklad och 3 deodoranter (extrapris…)
Vad är det för färg på din ytterdörr: Vit
Vad är det för väder hos dig nu: Kolsvart ute så svårt att säga. Men det regnar inte i alla fall!
Godaste glassmaken: Nougat
Sover du tungt: När jag väl somnat så…
Drömmer du mardrömmar: Inte så ofta faktiskt
Trivs du med ditt jobb: Har gått en vecka och än så länge verkar det helt okej! :)
Favoritklädsel: Pyjamas. Annars linne och mysbyxor.
Favoritlåt just nu:Hero of war” – Rise against
Vad ser du om du tittar till höger: Jaa… Kolla själva!
Lampan är egentligen tänd, men då syns inget annat på bilden...
Lampan är egentligen tänd, men då syns inget annat på bilden...
Vad ska du göra härnäst: Återstår nog inte mycket mer än att krypa ner och sova
Höger eller vänsterhänt: Höger
Humör just nu: Trött. Annars är det väl rätt bra, om bara maken kunde ändra musiksmak… Jädra ghetto-gung bara skrölar inifrån hans rum!!
Favoritgodis: Ögongodis, haha :D
Kläder just nu: Svarta leggings (det händer fan inte ofta!), lila oversize-top
Sommarplaner: Antar och hoppas väl även nånstans att jag får jobba. Annars har vi Göteborg inplanerat, sen blir det väl en och annan kryssning :)
Hur många kuddar sover du med: Två. Fyra om jag lyckas stjäla Fredriks
Spelar du något instrument: Försöker få ljud i det jag får tag i :) Piano, gitarr, bas och trummor är väl det som lyckas bäst.
Morgon eller nattmänniska: Nattmänniska, absolut!
Är du kittlig: Det talar jag inte om, då det skulle kunna användas mot mej… :)
Snarkar du: Inte vad jag har hört!
Stjärntecken: Vädur
Äckligaste insekten: Såna där som man knappt kan avgöra vad det är för nåt
Längtar du mest efter just nu: Sovmorgon och att få supa loss på Ålands hav
Vette fan om fantasin blev så mycket bättre…! Börjar väl få lite koll på jobbet nu, det viktigaste i alla fall. På måndag och tisdag kör jag mestadels ensam så då återstår det att se hur mycket jag snappat upp! :) Sen kan jag ju ärligt säga att ryggen inte mår ett dugg bra av att kånka på äggkartonger, jag ser fasen stjärnor när jag nyser. Men man måste ju testa i alla fall, förhoppningsvis så går det över! Sen råkade jag tala om för Fredrik att jag bar runt på en död höna genom halva hönshuset idag, och då fick ju han bilder i skallen som i alla fall han upplevde som humoristiska…
Efter jobbet så åkte jag och solade, sen gjorde jag lite ärenden på stan, var bl.a på Grolls och provade ut arbetarbyxor (sexigt som fan då!!…INTE…),  hämtade ut medicin och så, sen gick jag hem och duschade. När Fredrik slutat jobbet så knallade vi bort till ”Lyckan” och åt. Det stället slår fasen ”Matverkstan‘”…!
Nu ska jag krypa ner i sängen, snart dags för jobb igen. Fast på Lekia nu, det ser jag fram emot! Och då får fasen gubben sluta spela sin hemska musik, annars finns risken att jag kör in mina egna hörlurar halvvägs in till hjärnan och det kanske inte vore så lyckat…! Men vad gör man inte för att slippa neger-tango!!
Sen så spelar Scotts i Parken imorrn, är lite sugen på att åka dit! Himla längesen jag var ute nu! Sen är det Casanovas i Ljungsbro på söndag. Fast dans är väl inget vidare för mej just nu och även om jag trivs bra med att bara sitta och lyssna på musiken så blir det jobbigt med alla som kommer och tjatar om att dansa… Får väl hänga en varningstriangel om halsen eller nåt. (Fan, på tal om det, måste köpa en sån till bilen innan besiktningen, ”någon” *hrrmm Fr-dr-k* har slarvat bort min gamla :) ). Inte lätt att vara eftertraktad! :D Om det vore så väl ändå… Näe men alltid kommer det nån stackars nisse som blir mindre glad för man nobbar, men vad fasen, har man ont i sin lilla 26-åriga lekamen så har man..!

2 kommentarer:

  1. kan dagens klädsel möjligtvis vara födelsedagspresent från lillasyster?:)

    SvaraRadera
  2. Det är möjligt att det faktiskt kan vara så…! :)

    SvaraRadera