Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

måndag 10 maj 2010

Jobbat, Råssnäs, boule-nostalgi och bambianer

Första ensamma arbetsdagen avklarad! Eller helt ensam var jag ju inte, alltid springer det nån därute :) Kändes riktigt skönt att få hjälp med att lyfta äggfacken från rullbandet till pallen, 6 fack med 30 ägg på varje= 180 ägg och på varje pall går det på 48 6-fack=8640 ägg väger ändå en del. Hängde ni med?? :) Jag börjar fasen göra det! Annars så var det vanliga rundan; plocka golvägg, se till hönsen, städa upp när alla ägg är packade. Ganska simpelt! Imorrn är det på’t igen…!

Efter jobbet åkte jag till mor och far och yrade lite, blev en bild på Totten när han satt på bordet och spanade ut genom fönstret :) :


Sen hämtade jag upp Jennifher och vi åkte till Pernilla en sväng och pratade skit, och jag fick en bulle! :) Efter visiten åkte vi vidare ut till Råssnäs och gick löparrundan med hurtiga steg. Och jag säger bara; fy fan vad kul man kan ha åt folk som spelar boule…!! Alltså fattar de inte hur dant det ser ut?? Stil-studie på hög nivå! Jennifher och jag hann diskutera både pappa Rudolfs insats på boule-banan med gips och kryckor i ”Sunes sommar” samt att de färgade vattenfyllda boccia-kloten som man kastade på varandra på dagis är betydligt mer flashiga än silverkulorna…! Och när jag ändå är inne på det, jag var bara tvungen att leta på det…!


Undrar om det nånsin kommer göras nåt liknande igen, vilken odödlig klassiker!!

Dessutom råkade vi på ett par polare där ute i skogen…!
Två stycken bambianer!
Två stycken bambianer!

Hur som helst, efter rundan så skjutsade jag hem Jennifher, sen åkte jag hem och åt varma mackor. Nu har det varit tv hela kvällen. Snart läggdags, imorrn är det som sagt ut till hönsen igen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar