Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

torsdag 13 maj 2010

Pannkakor, tvätt och en underbar låt!

Då fick man en dag ledigt, hoppas jag laddat batterierna skapligt nu! Fast det är ju bara en dag kvar innan helg! :)

Och jag fick gjort det jag skulle, jag har gjort en jädra massa pannkakor och det gick riktigt bra, lyckades få perfekt smet och perfekt värme i pannan, så det var ju bara att kasta runt pannkakorna! När det gäller mej så var det tur, inte skicklighet, nästa gång blir det säkert pannkaka av alltihop….haha… :) Annars kanske det var äggen som var hemligheten…! Och här har vi resultatet:



Sen måste jag få garva lite åt mina vänner på Facebook… ”Jag är kär, Jag har fått jobb, Livet leker” osv, who cares..?? Möjligtvis mor och far som antagligen känner att de måste, plus kanske någon av de närmaste vännerna, men ”Steker pannkakor”… Det uppmärksammas av närmare 15 pers! :D Kunde inte låta bli att ha lite kul åt det :)

Sen var det tvätt. Men den tog faktiskt Fredrik hand om, han är så duktig!! :)

Var lite bitter över det mesta i morse, men när pannkakorna gick så bra så glömde jag det mesta! :) Skönt när man kan sysselsätta bort en massa konstigt i skallen. Så nu lever livet skapligt igen! :)

Sen hörde jag en så förbaskat bra låt idag! Såg ett bildspel på Youtube och denna låt var i bakgrunden, tycker den var fantastisk!



Låten/stycket heter ”Angel eyes” och pianisten heter Jim Brickman. Har lagt in ett av hans album i telefonen, kanske kan vara nåt att dra igång när John Blund inte riktigt vill infinna sej, har ju letat efter nåt att ha att lyssna på då! Men torr inte jag behöver nyttja det ikväll i alla fall, sitter här och gäspar…! :) En dag till hos hönsen som sagt, och sen är det helg!! Sen måndag och sen så är det dags att dra ut på Ålands hav igen! Livet leker, som sagt :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar