Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

söndag 2 maj 2010

Redo för hönshuset, matsäcksförslag?? och aktivitetsstöd-strul

Då är det snart bara att krypa ner i sängen, förhoppningsvis sova ett antal timmar och sen ge sej upp och åka till hönshuset. Det ska bli kul! Lite huvudbry har jag om mina timmar, jag ska/”kan” ju bara jobba 50% och den här veckan gör jag ju 11 timmar bara på Lekia, sen är det ju bara 9 timmar kvar av min vecka. Och jag gissar att tanken är att jag ska gå på Kalvestad måndag, onsdag, torsdag och fredag. Tur att Uno från arbetsförmedlingen är med imorrn så får vi reda ut det där! Vill ju inte gärna braka ihop redan första veckan, skulle inte se så bra ut…! :)

Men en sak som jag bara HATAR med jobb är fenomenet ”att ha med sej mat”… Tacka vet jag ställen där man kan kila iväg och handla något eller inte gå så många timmar så man behöver en middag på plats. Jag hör ju till den gruppen som hellre svälter än äter mikrovärmd mat, fy fasen vad äckligt det är!! Och likaså stå och bre’ smörgåsar kvällen innan… Detta gör ju att mina måltider ser ganska intressanta ut. Var och handlade förut och det jag fick med mej var drickyoughurt, knäcke-sandwich och två pajer. Såna funkar att värma. Sen ska jag ha med en vattenflaska också. Undra hur länge jag kommer överleva på det…! :) I-landsproblem kan hända, men vad fasen… Nån som har tips på smidiga maträtter som inte behöver förberedas nåt speciellt och som inte behöver värmas i mikro? Får väl bli fruktoman eller nåt :)

Sen går jag som vanligt och hoppas på att aktivitetsstödet kommer snart. Usch för att ändra någonting i rutinerna! Okej om man stämplar, är sjukskriven, har aktivitetsersättning, jobbar, vad det nu må vara, men precis i skarven mellan olika aktiviteter, det blir alltid strul!! Och när pengarna kommer precis mitt i månaden så vet man inte om man ska använda dom till förra månadens räkningar eller spara dom till nuvarande månads räkningar… Har sagt det förut; för jädra tur att jag inte är ensamstående, då hade det fasen inte funkat!

Två bilder på Oliver som har en slö söndag!
Nacka-vreset imorrn..??
Nacka-vreset imorrn..??

Visst syns det hur han älskar kameran..!! :-)
Visst syns det hur han älskar kameran..!! :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar