Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

torsdag 27 maj 2010

På benen idag, Hedwig hos hönsen och lite djur

Idag är jag nästan människa igen. Lite spak, men det kanske inte är så konstigt. Har varit på arbetsförmedlingen och skrivit på jobb-kontraktet, det känns bra! :) Sen blev det fika innan Fredrik började jobba. Är nog första gången jag haft problem att få i mej en hel kanelbulle… Sen åkte jag ut till Kalvestad. Och fröken Hedwig fick följa med också :) Joakim frågade om det var en katt eller hund och om den var precis nyrakad. Och honom ska jag jobba för… Vi pratade lite om anställningen och det kommer fixa sej, det är jag säker på! :) Nu är nog det mesta i ordning! Än så länge kan jag inte stå upp för länge utan att bli yr, så det blev en ganska kort visit därute. Blir kanske en sväng imorrn med.

Nu har jag krupit ner i sängen och ligger och roar mej med att titta på olika klipp på Aftonbladet Tv. Och det är ju sanslöst så mycket gulligt det finns!! Kolla bara detta…


Och sånt här är sånt som t.o.m jag NÄSTAN blir lite blöt i ögat av:


Har lust att ha åsikter om nåt, det är ett tag sen nu. Jag laddar lite till så får vi se om jag återkommer sen :) Får väl kolla in på Familjeliv.se en sväng, bland hysteriska pk-morsor hittar man alltid nåt kul att slå ner på! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar