Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

tisdag 5 oktober 2010

Back to toys' world!

Har varit på möte i Linköping.
Och det är bara att konstatera att gamla arbetströjan får dammas av:

På måndag träder jag alltså återigen in i leksakernas värld. Denna gång på Lekia i Linköping. Och det bekommer mig inte att pendla, mest skönt att ha tiden i bilen till att vakna och sen varva ner. Några av de anställda känner jag redan och datasystemet är detsamma som i Motala så förhoppningsvis kommer jag igång ganska snabbt! Slut på lugnet, haha :) Ska bli så kul att komma ut igen! Så nu får vi se hur länge jag blir där, vi börjar med tre veckor med halvtid så får vi se hur det utvecklar sig. Och det är ganska exakt ett år sen jag började på Lekia här i stan, precis lagom till alla förbaskade Halloween-prylar....! :D Näe men det känns jättebra!

Sen hämtade jag ut medicin. Det blev ändå inte SÅ dyrt som jag befarat och nu har jag 99,95:- kvar till frikort

Nu ska jag strax sätta igång och skala potatis. Jupp, ni läste rätt, jag ska göra en insats i köket...! Hörde något om baconlindad kycklingfilé ikväll :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar