Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

tisdag 5 oktober 2010

Snart praktik?, stor-shopping och kolasnöre-slöjd

UJ vad det händer mycket på dagarna nu, jag hinner knappt med....!! Eller kanske inte... Idag ska jag besöka en arbetsplats så förhoppningsvis så har jag något att göra ett tag framöver i alla fall. Jag håller tummarna och håll gärna en liten tumme för mig ni också.

Jaa, inget händer, som sagt. Fjällar nåt så inniskogen så snart syns inte ett dugg av utlandsvistelsen :( Får väl försöka underhålla brännan i solariet i alla fall lite.

Igår var det till att storhandla för hela slanten. Bokstavligt talat. Först skulle djuren ha sitt så det blev Granngården. 10 kg torrfoder och 12 burkar "Mjau". Ska väl räcka ett tag i alla fall...! Måste säga att det lönade sig att gå med i Granngårdens kundklubb, dessa varor kostade tillsammans ungefär vad bara fodersäcken skulle gjort annars.
Sen blev det Ica Maxi. Det var ett tag sen vi var där, märkte vi, det blev dyrt... Men nu har vi mat i alla fall :) På senaste har det ju ekat i kylskåpet. Och vi slapp avstämning i kassan! Inte för att vi fuskat eller så men har man handlat för drygt 1200:- så känns det ju sådär att behöva packa upp allt på bandet och packa ner igen... Men ibland måste man ha lite tur också!

Sen hem och göra ingenting. Packa upp all mat, lägga köttfärs i småpåsar etc, plocka i ordning lite, fortsätta med min mössa. Hittade ett recept på nätet som jag överlämnade till kocken i hushållet :) Så till middag blev det spaghetti med en sås gjord av kyckling, tacokrydda och crème fraiche. Fasen vet om det var nåt mer så det var i alla fall väldigt smidigt! Och fullt ätbart. Dock så slog min mage bakut men det är inte så mycket att göra åt :)

Och tv-kvällen gick. "Ullared" (vill dit!!), "Svenska New York-fruar" (sicket folk..!! Fast jag måste säga att även jag irriterat mig på när Fredrik ställer ner sitt glas före mig när vi äter middag... *hmmm*) och sen "Lite sällskap" (smågulligt program). Och sen läggdags och det var den dagen det!

Nu har jag duschat och ska snart packa mig ner mot stan. Måste hämta ut medicin också och det lär inte bli någon billig historia... Men man kommer ju upp i frikort ganska snart i alla fall. Det kostar att hålla ordning på noradrenalinet och dopaminet i hjärnan och att slippa krampa och tugga på mattkanter :)
Så det är dagen det, får se vad det blir mer!

Måste visa lite av min kreativa ådra också... Häromdagen (kvällen) käkade vi kolasnören här och se vad kul man kan ha med ett par snören och MVG i syslöjd:

Som sagt, jag hoppas jag får komma ut på praktik nu...!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar