Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

fredag 29 oktober 2010

Törstig, svårt att sova, Köpfest och hamburgare

Igår kväll var det läggdags tidigt. Kom hem från stan, duschade och kröp ner lagom till kl 20 när det vara "S.O.S Västkust" eller vad det nu heter. Men inte somnade jag för det... För det första var programmet väldigt intressant och sen så var jag törstig så jag såg kameler. Inventerade kylskåpet och detta var vad jag hade att välja på: 2 liter mjölk, 1 burk red bull, 1 burk 4,5-cider. Och vatten såklart. Tjaa, inget av det är väl speciellt bra strax innan man ska sova, lindrigt sagt. Förutom vatten då, men det ville jag inte ha. När jag får såna ryck så är det bara Coca cola eller PäronMER som gäller.Och försök dricka vatten när man ställt in sig på 1,5 liter iskall cola... Det hela slutade hur som helst med närmare 1 liter mjölk, och även om jag faktiskt kunde ligga kvar i sängen så blev det rätt fin magknip. Somnade efter sista "2½ men" och då är väl klockan 1 ungefär. Är törstig fortfarande, tur att det finns så jäkla många ställen längs vägen till Linköping att hitta dricka på så här dags... *hmmm*

För som ni kanske märker så är jag framflyttad en timme tidigare idag. Ska på möte på arbetsförmedlingen i eftermiddag, så då får jag börja en timme tidigare så jag kan gå en timme tidigare. Blir spännande att se vad de har att komma med. Säkerligen att jag ska gå upp i tid, men jag vet ärligt talat inte om jag klarar av det än. Jobbet är kul och när jag väl är där så är det 120%, men känner i bilen hem att jag är helt slut, men på kvällarna kan jag ändå inte slappna av. Om det är så NU, hur ska det då bli när december kommer...?? Men vi får se!

Igår när jag kom till jobbet och ringde på så var det ingen som öppnade. Ringde på 4 gånger innan jag kom på att jag kunde gå in "vanliga" vägen. (Att ringa på telefonen in slog mig aldrig...). Det visade sig att den enda på plats hade dammsugit, inte lätt att höra då :) Så dagen började kallt,om inte annat :)

Efter jobbet knallade jag ner till stan där det var "Köpfest". Och vilken fest sen... Folk trivdes bättre hemma trots en massa rea och sånt! Dock var det väl egentligen inte mer rea än vanligt, men kanske på lite andra grejer. Köpte ju en tröja i förra veckan som var jätteskön, så nu blev det en till i en annan färg :) Sen åt vi på "Med eller utan", de hade nåt erbjudande på hamburgare, klyftpotatis och fatöl (yes, öl på en torsdag...!! Drack Smirnoff Ice i måndags, bör jag vara orolig...?? :D). Och det var inte dåligt med mat! Klyftpotatisen var  nog genmodifierad, det var de största klyftor jag sett! Och i hamburgaren bestod typ av en halv gris/ko som någon satt sig på och slängt in mellan två bröd och sen öst på sallad, rödlök, vitlöksdressing, ost, bacon... Himla gott, men mättande som fasen! Och inte konstigt att man kände sig som en uttorkad kaktus sen... Sen stördes matron lite av en tvärhand hög unge som satt i en barnstol och visade prov på röstresurser med jämna mellanrum. Sådär riktigt skärande *ryser*. Det får vara hur naturligt det vill, skulle någon införa barnfria fik eller restauranger, jag skulle direkt nominera vederbörande till "Årets Motalabo".

Då var det dags att ge sig ut på vägarna igen då. Ser inte så halt ut, men det blir till att ta det lite lugnt. Och det gäller ALLA som ska ut på vägarna idag...!! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar