Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

lördag 2 oktober 2010

Lugn lördag med fotboll och matiné

En fin höstdag.
Var iväg med Anna i Fågelsta och tittade på fotboll. FAIF-grabbarna tvålade till Väderstad med 7-1, precis som det ska vara :)

Sen åkte jag hem och väntade på att Fredrik skulle sluta jobbet. Vi fick för oss att gå på bio. Matiné, till råga på allt :) "Marmaduke". Jag är galet svag för "riktiga" djur som pratar, tycker det är vansinnigt kul! Till råga på allt så handlade detta om en bångstyrig Grand Danois och det är ju minst sagt en speciell ras... (Marie, denna borde du se, igenkänningsfaktorn är hög..!! ;) ). Detta var verkligen en barnfilm, en extremt töntig och "gullig" story, men fick bita mig i läppen flera gånger för att inte skrika av skratt bland alla (fem...) barn. Och det var nästan att det blev lite blött i ögat fast det var så puttinuttigt och näpet, är som sagt svag när det gäller djur, oavsett om det är lyckligt eller olyckligt :)
Här är trailern:


Sen har det inte varit mycket mer än soffa och tv. Börjar bli kallt nu så en ny mössa är påbörjad :) Men fingrarna hänger inte riktigt med så jag får ta det lilla lugna.
Vi gick en sväng ikväll och hamnade konstigt nog på Mc Donald's... Så det blev frukost/middag/kvällsmat :)

Och så hem till tv'n igen.
Ytterst händelserik dag...!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar