Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

tisdag 26 oktober 2010

Lite kort innan jobbet

En kortis innan jobbet!

Kom hem från kryssning igår. Ännu en mycket trevlig sådan! Fattar bara inte vart tiden tar vägen, senast jag och Eva åkte var i februari... Skriver mer om kryssningen senare! Somnade rätt gott när jag kom hem i alla fall.

Snart bär det av till Linköping igen. Hoppas de inte vänt på hela butiken sen jag var där senast, sånt händer ibland :) Efter jobbet är det spinning igen. Känns inte längesen som jag var där. Sen får jag se om det blir nåt lyfta skrot efteråt, mina armar mår inte vidare bra. Jävla skit-kyla :(

Måste dessutom bli lite politisk igen: Läste en himla bra insändare i Motala tidning i morse, angående SD. Och det är väl ungefär vad jag sagt från början. Kör över dem och deras argument då, om de nu är så korkade, sätt igång bara! Men näe, ingen vill ta debatten, alla vägrar närma sig Sveriges nazi-parti, utan går ut i insändare och kritiserar SD-kårens och -väljarnas utbildning och status i skallen. Men borde inte en beteendevetare i alla fall ha lite koll på hur både folk och människor fungerar...? T.o.m jag som aspergare kan både säga och fatta att "världen är inte bara svart eller vit".

Ut och antagligen skrapa bilen, jag riktigt längtar...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar