Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

onsdag 27 oktober 2010

Gomorron och Parken på fredag??

Gomorron folket! Och alla andra...
Jädrar vad jag sovit i natt! Är det förra nattens uteblivna sömn eller lite tränings' förtjänst? Antagligen en kombination. På tal om träning ja, idag är jag öm lite varstans. Mest i ryggen och handlederna. Och magen. Men men, det ska kännas att man lever.

Oj vad jag inte har något att skriva om nu egentligen, känner jag... :)

Ska snart åka och jobba. Tanka på vägen dit, annars hamnar jag nog ute längs vägen nånstans och så kul ska vi inte ha. Det är kallt ju...! I eftermiddag blir det fika hos Marie! Det var längesen nu så det ska bli roligt! Saknar ju att prata med den lilla snuttan när det dröjer för länge mellan gångerna :D

Funderar på om man ska till Parken på fredag. Det är ju Vadstena-kvällen, med Casanovas, Wahlströms och Hub Caps. Missade det förra året så det vore riktigt skoj att åka! Fast tror inte Fredrik direkt skulle sprudla av lycka om jag frågade om han ville med... :) Han var med vårt första år ihop, när han var nykär och tofflig och jag fick uppfattningen att det inte var det roligaste han gjort i sitt liv rikigt :) Får väl se om nån annan skojig själ ska dit! Antar att det som vanligt blir satans med folk, annars vore det skoj att dansa lite, det är längesen nu! Se om jag kommer ihåg hur man gör :) Fast som sagt, jobbigt med mycket folk, och framför allt när man har skallen i höjd med de flestas armbågar... Men vi får se! Om nån är sugen på att åka dit så hojta!

Tanka, jobba och fika...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar