Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

tisdag 12 oktober 2010

Trivs bland leksakerna, Sune och andra spinningpasset

Blir helt klart tröttare på kvällarna när jag har nåt att göra på dagarna! Igår kunde jag gått och lagt mig 18.30... Dock gjorde jag inte det och efter ett tag var klockan 24... Fast då somnade jag rätt gott! :)
Och jag trivs kanon! Kändes väl sådär att få skrapa rutorna innan jag skulle åka igår morse, men annars så funkar det jättebra att pendla! Har varit fina soliga mornar, hoppas det fortsätter så! Och jobbet... Tjaa, det känns knappt att jag varit ifrån det :) Butiken är ju lite mindre än i Motala=lättare att få överblick, kassan är samma, prylar finns förvarade på samma ställe. Känner att det kommer bli en fantastisk höst...! :) Det ska bara ordna sig lite ekonomiskt också, blir intressant att se vartifrån jag får utbetalningar...

Igår betedde sig Sune lite intressant innan vi skulle sova. Först hade han kram-kalas med ingen mindre än Bamse:

Sen sträckte han och tvättade sina lååååånga ben:

Helt klart en intressant herre det där...! :)

Även idag har jag jobbat och nu ikväll har jag varit på andra spinning-passet. Och det var lite skillnad när man hade lite koll på vad som komma skulle :) Det var liksom inte 120% från början utan man kunde hushålla lite med energin. Men jädrar vad gött det faktiskt är när man svettas så det skvätter, då måste man ju lyckas ganska bra med det man gör :) På lördag är det dags igen! Har börjat fundera på om man inte skulle ta lite uppvärmnings-jogg till gymmet istället för att ta bilen. Det är ju fasen inte långt....! Dock kallt. Och halt lär det bli.

Nu är det mat. Och fotboll. Heja Sverige!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar