Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

torsdag 21 oktober 2010

Virk-afton, vaccinationer, Jurassic park i bassängen och vinterdäcken på

Har dammat av virknålen ordentligt idag. Jag hade ju två stycken påbörjade projekt så idag har jag gjort klart två stycken figurer :)
Först ut är Fabel-djuret:
(Garnet heter "Fabel"...)





Och här är mumintrollet:



Han fick lite sladdrigt huvud, jag är bättre på att virka än på att montera... Men jag räddade situationen hjälpligt med en halsduk :) Som tyvärr hemskt gärna ville sno sig, men men, den får väl göra det då! :)

Så nu har jag beställt lite mera garn och letar nya mönster, så fortsättning följer, kan man väl säga!

Annars så har jag haft min lediga dag idag. Fast har haft fullt upp ändå. Kl 10 skulle Oliver, Rasmus, Robban och Elliot vaccineras. När jag skulle låsa upp bilen för att åka härifrån så lyckades jag trassla ihop nycklar, stamtavlor och transportbur så det slutade med att bilnyckeln for in under bilen... Och precis sådär retligt att det inte gick att nå den från nåt håll, ville ju inte gärna lägga mig på mage på blöta asfalten. Hittade en pinne i en häck som jag fick peta med, och tillslut fick jag fram nyckeln. 10.03 ramlade vi in hos veterinären...
Och djuren var som väldigt duktiga! Det svåraste är att få ut den ur transportburen, annars går det väldigt snabbt och smidigt! Elliot hade en del tandsten så jag ska ringa och beställa tid till honom så han för det borttaget.

Sen lånade jag mor och fars vrålåk och åkte till badet medan min fick vinterdäck. Tror spinningen gör sitt ändå, var helt slut i kroppen idag! Det är för jädra skönt att bada, men det blir så dumt när vi haft avslappning, bara ligga och flyta runt och nästan somna, i typ en kvart och sen händer allt på en gång. Musiken tystnar, ljuset tänds och ett gäng kärringar bara störtar in och ner i bassängen. "Nu är klockan faktiskt 13, nu ska vi vara här, gå upp med er!!". Men för helvete, flytta på er då så att vi KAN gå upp!! Trappan är SMAL!! Och detta trots att det klart och tydligt står i omklädningsrummet "Vänta i omklädningsrummet tills gruppen före är avslutad". Men det gäller visst inte "Jurassic park"... När fy fan, verkligheten kommer ikapp rätt snabb då, tråkigt nog.

Sen hämtade jag min bil och åkte och pumpade däck. Så nu kan jag åka till Linköping i godan ro :) Det skulle ju bli snö idag, men än har det inte kommit nån, tur det..!! Blir säkert på söndag när vi ska ut och åka buss. Senast jag åkte med Eva, i februari, så var det ju full snöstorm!

Nu känns mina ögon ungefär som Fabel-djurets så det är bäst att göra klart dagen och krypa ner!

Gonatt!

4 kommentarer:

  1. Vilka söta figurer du har virkat :)

    SvaraRadera
  2. Kan man få beställa ett mumintroll??!!
    /Marie

    SvaraRadera
  3. Tack, Anna! :)

    Marie, då måste jag nog allt öva lite till först :) Samt skaffa en mindre virknål.

    SvaraRadera
  4. åh så fina figurer:-) Duktig du är!

    SvaraRadera