Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

torsdag 7 oktober 2010

Bokat tid för julklapp, pyjamas-dag och politik

Då har jag bokat tid för min julklapp, bättre sent än aldrig! :)

Fick erbjudande om att få biljetter till en "Så ska det låta"-inspelning och en sån har jag velat gå på länge så jag tänkte att nu gör vi två flugor på smällen när man ändå är i Stockholm! :) "Givetvis" så var det bara EN dag som simulatorn var ledig och inspelningen var så nu har jag försökt att jaga fatt i lite folk. Men 24/11 blev bokat i alla fall. Fick ett himla bra svar från SVT:
Hej, 
Tack för ditt mail! 
Inspelningen av Så ska det låta kommer att ske 24 november tom 1 december 2010. Vi kommer att börja göra bokningar från den 1 november och återkommer då med en bekräftelse så snart som möjligt. 
Bästa hälsningar 
Så Ska Det Låta redaktionen

Och det var väldigt noga att man bokade tidigt, "först till kvarn..." osv...

Men simulatorn är i alla fall äntligen bokad och det var väl ändå det viktigaste! Ser fram emot en trevlig dag i huvudstaden! Kollade lite på videoklipp från stället som anordnar kalaset (SweSim) och succé är nog rätta ordet... :)

En god vän brukar använda sig av uttrycket "att bli 'te sej i trasera'", och jag tror aldrig det passat bättre...! :) *dregel dregel*

Annars då...? Har fått lite blanketter från arbetsförmedlingen och försäkringskassan i och med arbetsprövningen som ska skrivas under och skickas tillbaka. Och sen ringde min handledare från Lekia i Linköping förut och vi pratade lite. Det kan nog bli riktigt bra detta! :)
Och sen är spinningen på lördag bokad. Jisses, vad har jag gett mig in på..??

Annars så är det en lugn dag. En sån dag då jag inte kommit ur pyjamasen ännu. Har inga direkta planer på att göra det heller... :)


Såg debatten igår i "Kvällsöppet med Ekdal" och det är ju som det är... Säga vad man vill om SD och deras politik men har man inget mer konstruktivt att säga än "Ni är rasister! Ni är rasister!" så behöver inte Jimmie Åkesson säga så mycket egentligen för att vinna den duellen. Och vart fasen hade de hittat de två hysteriska hyenorna på högerkanten?? Jag önskar innerligt att de inte representerade Sveriges regering... Blev överraskad av nissen från Centern, så lugn och saklig var längesen jag hörde en politiker vara. Skiljde på sakfråga och egna åsikter.
Just den debatten igår handlade om att SD valde att lämna kyrkan när prästen predikade. För det första, varför i helsike inleda en mandatperiod i en KYRKA??? Det är ju verkligen att "Gilla olika"... F.ö. det största tramset som någonsin hittats på. Fast det är en annan diskussion. Men när man har en demonstration "mot främlingsfientlighet" där det fokuseras på att "Inga andra än SD ska slängas ut ur det här landet!" samt mindre trevliga plakat som är riktade till Åkessons MORSA (återigen; konstruktivt, konstruktivt...) och sen står en biskop och säger att "Den här sortens demonstrationer är välbehövliga för att påvisa allas lika värde!". Jaha, allas lika värde förutom mor och son Åkesson då..? Jag förstår mycket väl beslutet att lämna den "politiskt obundna" kyrkan. Sen kanske det inte var det bästa de kunde gjort, men som Åkesson sa: "Vi hade två minuter på oss att fatta ett beslut och då vann impulsen". Medan folk vill ha det till att genom den handlingen erkände de sig som rasister... Men heja... Det är ju som att Black army skulle kasta grejer på Järnkaminerna, dödshota och vandalisera och "neutrala" Svenska Ishockeyförbundet säger att "Jomen det är trevligt med supporters som stöttar sitt lag, mer sånt!!". Tror inte DIF skulle bli så glada på SIF då...

Så näe som sagt, säga vad man vill om SD men jag kan ju inte tycka att "de etablerade partierna" beter sig så mycket mer föredömligt, snarare tvärtom.

Politik är härligt!...inte...

Fasen vad tråkigt väder det är idag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar