Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

tisdag 19 oktober 2010

Täppt, spinning och dags att virka igen?

Sitter och har snoken full. Och nej, jag är inte förkyld... Täppt ändå. När de kollade halvvägs ner i halsen genom näsan för att se om de såg nån anledning till min hörselnedsättning (den ni..! INTE trevligt f.ö.) på US i Linköping så konstaterades ju att jag har en del ärrvävnad bakom näsan. Dock inte så mycket att det behövde åtgärdas tyckte dem, men det börjar fasen bli jobbigt att ständigt vara täppt och vakna i snor varje morgon.

Annars då... Har jobbat. En lite annorlunda dag då den ordinarie styrkan var iväg på äventyr, men det gick jättebra! Motalas Lekia i all ära men i Linköping finns lite mer personal i min ålder :) Så dagen gick lika snabbt som vanligt! :)

Efter det var det spinning. Gick bra idag också, känns som jag hittat en träningsform som passar mig. Måste bara lyfta lite skrot också med överkroppen så man blir någorlunda proportionerlig :)

Sen så har jag fått för mig att virka igen. Känner av årstiden mer och mer i fingrarna, tänkte om man kunde testa att hålla igång fingrarna. Resten av kroppen mår ju bättre av att hållas igång denna årstid. Visst har jag en del oavslutat att pilla med men det skadar ju inte att bunkra upp lite. Har tänkt att försöka ge mig på att göra "amigurumi", alltså små figurer. Jobbigt uttryck för ett så lätt ord... Så nu ska jag bara få tag i lite restgarner och mönster och sånt. Samt försöka komma på hur man undviker att Hedwig käkar upp allt man gör. Men har hittat några trevliga och inspirerande länkar och bloggar.

På tal om djuren ja, imorrn tar jag pappa med oss fyra sjättedelar av djurparken och åker till veterinären för vaccinering. Alltid lika spännande... :) Fast mina djur är väluppfostrade, brukar inte vara några problem alls! Är ju tur att det inte är matte som ska få stick i pälsen, då hade det blivit högljudda protester... Djuren reagerar inte.

Nu ska jag maila lite som jag inte hunnit med ännu, sen är det läggdags!

1 kommentar:

  1. Vad kul att du vill vara med i min utlottning!
    2 lotter till dig! =)

    Vad kul att du vill prova på lite amisar.
    Håller tummarna för att ingen äter upp dem för dig ;)

    SvaraRadera