Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

fredag 15 maj 2009

Årets första grillning, och vägra blodprov…!!

Sitter och väntar på att mannen….jaa Fredrik…ska komma hem Så ska vi ner till Väss’ra lunn’ och grilla. Blir första gången i år. Riktigt fint väder och allt så det blir nog en trevlig dag!

Annars har det varit tråkig dag, som vanligt. Jag har sytt Kalle Anka, Fredrik har spelat tv-spel fram tills han gick till jobbet. Himla kul liv, haha. Men IBLAND går vi utanför dörren… Helgen kan väl bli lite händelserik i alla fall. Imorrn ska jag följa med Anna och titta på fotboll. Hennes kille spelar. Måste säga att jag har saknat att sitta i gräset i solen, kolla fotboll, prata skit. Blir ju inte så ofta nu för tiden! Så jag hoppas fina vädret håller i sej. Sen ska vi till Skänninge en snabbis (guschelööv…!!) och ge en katt insulinspruta. Händelserikt värre På kvällen är vi bjudna till Pernilla och Janne på grillning och Melodifestivalen. Brukar bli riktigt trevliga tillställningar det där!

Det var lite om vad som SKA hända istället för vad som HAR hänt Jag mailade min handläggare på försäkringskassan idag för att reda ut vissa saker. Samverkan Lan FK går ut 20/5, och vad gör jag sen?? Har inte en aning. Vart ska jag få pengar ifrån osv. Jag hoppas jag får svar snart, börjar ju dra ihop sej, och nu är det ju helg och allt också.

Vet inte om jag skrivit om det men jag fick kallelse från reumatologen, ska dit 1/6 tror jag det var. Fick en massa papper om hälsotillståndet osv. Sen fick jag en liten blankett om att jag ska ta prover och de remisserna går elektroniskt så jag kan gå in på min vårdcentral och lämna prover… Och sen när de vaknade då??? I helsike att jag tänker gå och lämna några prover!! Har rätt grav fobi sen rätt många år och det är inget jag vaknar en morgon och är fri ifrån. 250 mg stesolid krävdes det för att jag skulle öppna käften hos tandläkaren… Och aldrig att jag går till kärringarna på labb som inte fattar nåt om detta, de skulle gladeligen köra en 12"-spik (skriver man så?? ) genom armen på mej utan att blinka. Möjligen möjligen att jag min läkare som jag gått i fobi-terapi hos skulle kunna få försöka, men ingen annan! Har dessutom inga bra minnen från det där, senast jag fick åka in akut efter ett anfall så skulle de ta blod och jag var drogad av lite av varje så jag älskade väl hela världen, men så stack kossan… Och jag vet ärligt talat inte vad hon höll på med!! JÄVLAR vad ont det gjorde!! Jag gormade och skrek i högan sky. Sen älskade jag hela världen….utom henne. Och sur var hon, för hon hade "bara" fått tre rör blod, för "jag låg inte still"… Fredrik och jag är rätt överens om att förde liv det gjorde jag, men jag rörde mej fasen inte..!! Ont hade jag långt efteråt och en vecka framöver hade jag vackert blåmärke liksom på utsidan av armvecket. Så mycket undersköterska är jag att jag ser betydligt bättre vener att sticka i… Så näe, de kommer inte att få det lätt…! Jag har mailat till dom att jag inte tänker gå och ta några prover bara sådär, men att jag gärna tar en diskussion om det. Än har de inte hört av sej…

Näe, mot grillen!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar