Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

måndag 11 maj 2009

Streching, läkarbesök och fruktbomb

Blir ett kort inlägg innan jag ska iväg till en hundmassage-kund och visa lite stretching. Hunden tävlar ganska mycket så lite såna övningar kan nog vara bra!

Idag var jag hos neurologen. Tycker inte vi kom fram till så mycket. Jag är väldligt nere och det är ju förstås aldrig bra. Han har aldrig sett mej sån för jag brukar vara så glad… Vi har träffats typ tre gånger… Jag är INTE speciellt glad, tycker snarare det här är ett naturligt tillstånd. Han tycker jag är väldigt negativ, medan jag mer ser mej som realist. Vad finns det idag att vara positiv till?? Har inget jobb, ska försöka leta ny praktik, regeringen har bestämt att jag snart inte är sjuk längre…  Jag ser inte mycket ljus just nu. Han ville träffa mej igen om typ tre veckor. Får se hur det är då. Då är det juni och sommar, brukar kunna må lite bättre när man kan åka och lägga sej på stranden. Får se hur det blir med praktik, har kollat några ställen som Per-Åke ska hjälpa mej att undersöka vidare imorrn.

Sen blev det såklart smoothie till frukost idag :-) Är ju ett löjligt enkelt sätt att få i sej frukt, blir ju inte så mycket annars. Yoghurt, apelsinjuice, banan och kiwi blev det idag. Så nu står man sej väl ett tag i alla fall.

Nähe, nu ska jag iväg och träffa världens gulligaste whippet’ar!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar