Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

tisdag 26 maj 2009

Praktik-intervju, besikta bil och mitt nya liv börjar

Hinner skriva lite innan jag ska ner till glassbaren "Två små hus" för "praktik-intervju"  Så håll tummarna för mej, orkar inte riktigt sitta och ringa runt efter en ny plats, och till Återvinningen vägrar jag gå…

Var och besiktade bilen idag. Känns alltid lite nervöst, man vet ju aldrig. Den är ju inte ung längre och börjar få sina skavanker. Men den gick igenom utan anmärkning, så det var så skönt så, nu går det ett år igen!

Sen… Fredrik la upp en bild på mej på Facebook och jag höll på att svimma. Jag lovar, jag började tjuta… Den där feta kolossen, är det jag??? Den överkroppen?? Den röven?? De kortisonsvullna vaderna?? Käre tid… Så idag börjar mitt nya liv. Hann knappt ut från besiktningen förrän jag satte fart mot Nautilus. Det är alltid så svårt att veta vilket kort man vill ha, jag har kört 3 månader förut, men det är ju svindyrt. Men vill inte riktigt binda upp mej på ett år, man vet ju liksom inte. Bättre att köra lite i taget. Sen är det väl aldrig speciellt motiverande att träna under sommaren, men jag vägrar visa mej ute halvnäck som det är nu, så spela roll, bättre att göra något åt det snarast!! Nu hade de givetvis tagit bort 3 månader och istället lagt till 6 månader. Tror det skiljde 500:- på 6 och 12 månader. men lite tur måste man ha, just nu hade de sommarkampanj så man fick träna just 3 månader för 799:-. Jag hade gett 1200 förut… Så nu jädrar…!! Tålamod är ju inte riktigt min grej, så jag ville ju fortsätta där jag slutade. Fullt ös på cykeln, maxa vikterna på maskinerna… Kom på rätt snart att fortsätter jag så får de skrapa upp mej från golvet. Jag cyklade i alla fall en mil och sen körde jag överkropp. Passar bra, då kan jag köra nederdelen imorrn.

Jag fattar inte, det känns ju som man skyller ifrån sej värre än värst, men vart har det kommit ifrån??? Mitt ex och jag åt snabbmat typ 5 dagar i veckan, i skolan satt man jämt och tuggade på något, vi fikade, satt på Mc Donalds osv. Då var jag inte ens i närheten av vad jag är idag… Nu äter jag inte alls speciellt onyttigt! För första gången i vuxen ålder äter jag nyttig mat. Hemlagat, mycket grönsaker eftersom vi wokar mycket (utan 2 kg smör…) osv. Visst, snabbmat blir det då och då, men det är ju nån Big Mac varannan vecka kanske. Jag har börjat dricka öl, men känns inte som det ska vara så mycket värre än typ pizza i princip varje dag..?? P-piller har jag ätit i många år utan att reagera på, så det känns som det går bort också. Vet inte om Lyrican kan ha sån effekt? Det ligger väl ganska nära till hands för att jag har gått upp nästan 30 kg på drygt ett år, ungefär så länge som jag varit tillsammans med Fredrik. Och på en av våra första dejter så fick jag ju ep-anfall och fick åka in med ambulans och så. Inte SÅ romantiskt, men det är en annan historia! Men i och med det anfallet så höjdes min medicin ganska rejält. Från 100 mg/dygn till 400 mg/dygn. Den ska ju vara ångestdämpande också, och det mesta med den effekten tillför väl extrakilon…? Får ta ett ordentligt snack med neurologen nästa gång jag ska dit. Jag trivs ju inte alls med medicinen så jag kommer nog sluta med den, med eller utan hans tillåtelse. Han får leta på nåt nytt, helt enkelt! För de 1200:- som jag får lägga på den medicinen får jag nu istället använda till att träna bort mina vidriga extra-kilon. Jag tänker sikta högt, 20 kg vill jag ha bort, kanske inte riktigt den anorexia-kroppen som jag haft, men i alla fall se sund ut. Så som sagt, från och med idag så hittar ni mej enklast på Nautilus…!

Nu ska jag leta på nåt vettigt att ta på mej! Wish me luck…

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar