Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

söndag 10 maj 2009

Tvätta

Nu verkar det som vädret blivit bättre igen! Det värsta är att det blåser så det ser inte vidare skönt ut. Ska inte ut ändå. Eller jo, vi var visst tvungna att köpa kattmat. Hon äter oss ur huset :-)

Det blev ingen utgång igår. Fanns varken lust eller ork. Låg framför tv’n och väntade på att dagen skulle ta slut.

Idag tvättar vi. Fredrik rensar ur sin garderob. Det är inget jag tänker göra de närmaste åren, fick nog av det när vi flyttade :-) Och skulle jag göra det nu så skulle jag ju få slänga i princip allt. Min tanke är ju att inte riktigt se ut såhär livet ut, utan kunna återgå till en mindre storlek, vad det lider. Men säg den som inte sagt så… Men jag vet ju att jag kan i alla fall!

Vet inte om jag skrev det men jag ska byta praktikplats. Blir för mycket att sitta och pendla in till Linköping. Så jag har fått lite förslag av Per-Åke som jag ska titta på, sen ska vi diskutera det på tisdag. Hoppas på att hamna på nåt bra ställe som INTE lägger ner inom den närmaste tiden, hihi :-) Näe men nu vill jag bara ut och göra nåt meningsfullt. Slippa sitta hemma och tänka och se all skit. Får se hur de går vidare sen när Lan FK går ut…

Ska fortsätta med tvätten nu! Märker ni vad innehållsrika mina dagar är…

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar