Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

onsdag 13 maj 2009

Oviss framtid, 6 avsnitt av ”Rederiet” och nakenkisse-bebisar

Får börja med att be Marlena om ursäkt… :-) Trodde ju inte hon skulle fixa schlagerfinalen, men se på fan… :-) Tyckte det var riktigt kul! Men ska väl inte ha några högre förväntningar i finalen sen, man har blivit lite skadad av tidigare år. Men i år så har det inte varit den här riktigt schlager-hysterin, tycker jag. Innan har det varit sånt jävla tjat om att Perelli är favorit osv. Så utgången är oviss…!

Var som sagt hos Per-Åke och Sabina idag. Vet inte om jag blev något klokare. Jag vet inte om jag ska infinna mej på arbetsförmedlingen den 20:de eller vad jag ska göra… Vi försöker ju få tag i en praktikplats i alla fall. Sen kommer jag ju inte kunna gå ut och säga att jag kan jobba 100% såhär direkt, och då skulle jag ha läkarintyg och intyg från Malin och prata med a-kassan och allt vad det var :-/ Får se om Per-Åke kommer fram till nån bra praktikplats, till att börja med. Har planer på att springa runt lite själv, men det är inte riktigt min grej. Jag är ju bara en av hur många som helst som söker praktik, prao, sommarjobb osv, medan han kan lägga fram mitt fall på ett helt annat sätt. Honom lägger de ju inte riktigt på luren i örat på, och han kan ju verkligen tala… Så vi får se hur det går, lite jobbigt att inte veta hur det blir, och främst med ekonomi och så…

Sen så stickade jag lite filt idag och betade av typ 6 st "Rederiet"-avsnitt idag… Så kul hade jag. Vaddå behöver sysselsättning…

Sen så var Fredrik och jag och hälsade på Annika och Jerker och deras katter och kattungar. De var jättesöta. Nog om det På söndag ska Annika hjälpa oss att försöka bada vårt lilla busfrö. Går ju åt inför utställningen nu. Vi har aldrig riktigt lyckats, har ju inget bra ställe att bada henne. Kan inte gärna stoppa in katten i duschen. Vi köpte ju en badbalja, men fäller hon ut alla benen så är det svårt att få ner henne i den. Vi ska se om vi kan övervinna henne i Annikas badkar :-) Jo, vi träffade ju Hedwigs kull-syster Bea, som Annika och Jerker behöll. Och jädrar vad hon var stor!! Hon såg i princip vuxen ut, vägde 3 kg. Hedwig vägde 2,1 när vi steriliserade henne… Annika kommer skratta gott när hon ser vår lilla dvärg-kisse :-) Men söt är hon, tog en bild på henne när hon sov middag idag:

Photobucket

Natti natti!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar