Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

lördag 9 maj 2009

Sova, sova, sova…

Inte riktigt min vecka detta. Sov ju som en stock i princip hela dagen i torsdags och idag var det dags igen. Var hos mor och far igår kväll, käkade och så, kollade på oss själva på "Singing Bee" :-) Sen åkte vi hem, jag slocknade direkt strax efter 12. Vaknade idag vid halv nio men tänkte att jag skulle sova "lite" till, det är ju ändå lördag. Vaknade igen 13 och var totalt sjöblöt av svett :-/ Jag hade drömt en massa konstigt osammanhängande och så var jag invirad i täcket ganska ordentligt. Vaknade med hjärtklappning, USCH vad otrevligt!!

Nu har jag duschat och sitter i morgonrock framför tv’n, livet börjar väl te sej lite som normalt igen :-) Har inga planer för idag. Vi pratade om att gå ner till Wetternmagasinet och se Fuddy Duddies ikväll, får se hur pigga klanen på Borensvägen är :-)

Tack för alla grattis till provresultatet, det värmer! Ska bara se hur jag ska gå vidare med detta spektakel nu..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar