Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

lördag 16 maj 2009

Grubbel grubbel, fotboll och sol-hysteri

Från att sova konstant till att inte sova alls… Tror klockan var 5, om inte mer, innan jag somnade i natt. Det rör sej för mycket i skallen nu. Och ligger man sådär och går igång så slutar det ju alltid med världskrig. Har har en så jädra massa outrett i skallen. Sånt jag skulle behöva prata med nån om. Om människan verkligen är idiot, om jag missförstod, om jag är för känslig osv. För mycket sånt konstigt går runt i skallen. Och jag vill varken tro att jag träffat på så många kompletta idioter eller att det alltid är jag som missförstår. Så jag gick väl igenom hela livet fram tills idag och även lite framtid i natt :-) Men även en och annan ljusglimt :-)

Igår var det som sagt grillat hos mor och far. Sen kom Kent och Leila och Pia och Pelle. Blev fart på’t som vanligt. Vill inte tänka på hur den slutade, haha :-) Jag och Fredrik åkte hem lite skapligt, Fredrik skulle ju upp och jobba idag. Lite därför som jag följer med Anna på fotboll, inget kul att bara sitta här och glo. Nu är matchen lite senare än jag tänkt, men men :-)

Det blåser väldigt så det blir nog ingen stekning idag :-) Skulle fasen behöva det. Blir ju inte att man sitter på balkongen nu när man har Hedwig. Vill ju inte stänga in henne och så att hon ser att jag är utanför. Hon skulle skrika ihjäl sej :-) Och man lägger sej inte riktigt på gräsmattan här, då skulle grannarna få skoj… Får antingen ta solarie, annars vänta tills man kan åka till stranden. Men hoppas få se bra fotboll idag i alla fall! :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar