Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

lördag 30 maj 2009

Gardinerna klara, gardinstång sökes och marknad i Tjällmo

Igår åkte vi till Jysk och köpte tråd så nu är äntligen mina gardiner klara! Men har bara fått upp en gardin än, måste ragga en till gardinstång nånstans. Men jag tycker faktiskt det blir riktigt snyggt, om jag får säga det själv! Annars så blev det väl inte så mycket mer igår. Blev ingen träning, hade grym träningsvärk och så ville jag hellre sy gardiner Så nu får kroppen återhämta sej till nästa vecka, för då kör jag hårt igen!

Sen ringde Malin igår morse, mitt läkarintyg är klart och skickat, så nu ska jag inte behöva oroa mej för det! Måste bara ringa a-kassan och fråga hur fasen jag ska göra med kassakorten. Hur jag ska fylla i dom om jag är 50% sjukskriven Sen så fick jag en läkartid också, blir spännande att se vad de har att säga om mej, om det finns nåt hopp, haha

Idag verkar det vara kanonväder. Vi, eller rättare sagt jag , har bestämt att vi ska åka på marknad i Tjällmo idag. Har aldrig varit på marknaden där, så det kan nog vara trevligt! Leta på en pirog att tugga på, det är ett måste på marknader!

Det var väl nuläget i det stora hela. Lägger ut en bild på min nya fina gardin!

Tjusigt va! :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar