Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

tisdag 5 maj 2009

Rätt purken dag

Just nu händer så lite i mitt liv att det inte ens finns nåt att blogga om. Igår satt jag typ hela dagen i soffan, broderade Kalle Anka och tittade på fyra nedladdade avsnitt av "Rederiet"… På kvällen hämtade jag Fredrik från födelsedagsfirande i Skänninge, han fick övningsköra hem och sen var det strax läggdags… Himla underhållande dag!

Och inte mycket bättre idag, men kände att jag var tvungen att visa att jag lever i alla fall :-) Uppe med tuppen för behandling på Harmoni, gick upp till Fredrik på jobbet lagom till han skulle öppna, stod där en stund och pratade skit. Sen har jag suttit och försökt fixa med ett forum till hundmassagen, så vi som går kursen smidigt kan skriva till varandra. Men allt måste ju strula, jag har inte fått något lösenord än så jag kan komma in där!! Men har sett att lite folk från kursen redan hittat dit i alla fall, det är roligt!

Vidare då… Börjar bli jobbigt att gå hemma. Har aldrig lidit av det förut, men nu blir jag ständigt påmind om sånt jag "borde" göra. Tvätta, städa, tvätta fönstrerna… Tål inte se skiten, än mindre ta tag i det Livet känns rätt struligt just nu, man kan väl hoppas att man NÅGON GÅNG i sitt liv ska lyckas med NÅGOT… Mailade Per-Åke på arbetsförmedlingen, och han erbjöd mej att komma kl 9 imorrn, men precis samma tid ska jag till Malin på psyk. Instutitionerna slåss om mej, haha :-) Men det var himla snällt av honom att fixa tid så snabbt! Men istället ska jag till psyket och reda ut mitt liv för de senaste två veckorna och gärna jobba lite med mej själv också. På 45 minuter. Börjar nästan kännas som ett hån…

Näe det får väl bli Kalle Anka och några "Rederiet"-avsnitt till…

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar