Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

söndag 3 maj 2009

Övralid, taskig kondis och Matverksta’n


Söndagmorgon. Och vackert väder idag också! Idag är det tänkt att jag och Elliot ska visa lite massage på ett möte med Chihuahua-cirkeln, men jag har ingen aning om när, var eller hur… Först var det tal om någons trädgård, sen skulle det vara nån annanstans, sen var det trädgården igen, sen inte… Kl 12 tror jag det är sagt i alla fall. Får ringa hon som håller i det hela och höra mej för lite… Har bara lust att ta det väldigt lugnt idag, kanske åka iväg nånstans och bara vara.

Igår åkte vi upp till Överalid när Fredrik slutat jobbet. Vackrare plats får man leta efter. Och så är det ett bra ställe att försöka få lite bränna också :-) Så vi åt kycklingrulle, negerbollar och drack cola. Sen fick Fredrik den brillianta idén att vi skulle gå en promenad. Jag verkligen hatar promenader!! Visst, det var säkert jättefin natur och luktade skog och hela köret, men vem bryr sej när man ständigt trampar snett och får kämpa för att få luft?? Min kondition är inte riktigt den bästa för tillfället… Men hur som helst så gick vi runt där ett varv. När man går sådär känner man ju verkligen att man har några kilon för mycket att bära på. Det är som att bära på nåt i backarna och råkar man trampa ner i ett litet hål, det är ju snorjobbigt att kämpa sej upp. Det det känns som två alternativ: Banta eller sluta gå i skogen… Inte vidare svårt val, haha Näe jag vet ju att jag har lika lätt att gå ner som att gå upp så tar jag bara tag i det så. Men just nu har jag varken lust, råd eller ork.
Lite bilder från Överalid:

Ingen dålig kåk han hade, Verner von Heidenstam!

Inget större fel på utsikten heller…

På promenad runt Övralid. Björkar och vitsippor…


Fredrik kämpar i backarna…


…men tar sen förnuftet tillfånga och beundrar utsikten istället

Sen så åkte vi ner till pappa och höll han sällskap när mor var ute och rände, haha Vi åkte till Matverksta’n och åt mat. Absolut ett av mina favorit-matställen!! Alltid svårt att välja vad man ska äta, men igår blev det lax på planka, det är ett säkert kort *mums*

Nähe, ska väl försöka få tag i nån och kolla vart jag ska vara kl 12…

1 kommentar:

  1. Linda Fancy Kitty3 augusti 2010 kl. 19:58

    Tackar!!
    Nu jädrar e vi på hugget :-)
    Kul att se att det inte är bara jag som äter negerbollar!! Chokladbollar är inge för mig...
    Ha're!

    SvaraRadera