Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

onsdag 20 maj 2009

Träningsvärk, snygg ljushållare, söka jobb och strukit burskynken

Usch vilken träningsvärk jag har idag!! Är ju inte riktigt van att röra på mej, men igår hjälpte jag Marie att plocka ur det sista från det som var Djurnära. Moloket Men ut ur lokalen, upp på ett släp, ner från släpet, in i en annan lokal. Tur vi hann andas lite däremellan En sväng på Ikanohuset hann vi med och då givetvis Arken Stod där och pratade skit en stund, shoppade givetvis också! Sen åkte vi tillbaka och packade ur släpet. Vi fick riktigt bra hjälp av Maries svärfar, tur det! Nu är det NÄSTAN tomt i lokalen i alla fall.

På kvällen efter att vi handlat och ätit så var jag skittrött och somnade i soffan på kvällskvisten. Vaknade och bytte till sovrummet. Jag hinner inte mer än slumra till så ringer telefonen så att jag flög i luften. Jädra sätt!! Fast det kanske är tillåtet att ringa 20.30 på kvällarna…? Men sen var ju jag pigg i alla fall. Fredrik var gullig och gjorde i ordning kex med brie-ost och efterlängtad coca cola till det   Somnade igen framåt natta, i pausen i "2½ men", tror jag.

Igår fick jag även ljusstaken jag skrev om. Den är fantastisk, men givetvis kan inte allt vara bra jämt… "Botten" på den fattades, en svart platta som man ställer själva ljuset på. Kan ju inte gärna ställa det direkt på bordet, eller vart man nu har ljusstaken. Jag mailade säljaren och undrade vart den var, ska bli intressant att få svaret… Sen ville hon ha 40:- till för att frakten hade gått på mera än vi trott. Jag tyckte det var konstigt för på Tradera så skriver de alltid en viss summa för exakt den här ljushållaren. Men hon menade på att hon begärt kollinr, så då kanske det blev dyrare, eller vad hon yrade om. Vet inte om hon ville säga att hon skickade rekommenderat. 40 spänn är ju skitsamma när jag fick den så billigt, men ska hon få mer pengar så vill jag ha den i det kompletta skick som hon påstod att den var i…!! Men den är så himla snygg i fönstret här! Den är ju med i en serie på tre stycken i olika storlekar, kan kanske vara snyggt att ha i alla fall en till bredvid där? Om man nu skulle råka ramla över en lite billigt.


Idag blir det nog en lugn dag. Trodde jag igår också, men då ringde ju Marie och jag fick slita mej genomsvett Hade hoppats på att höra från Per-Åke, men han har väl inte fått tag i någon praktikplats då Jag skulle absolut kunna ringa själv, men det har känts mycket bättre när han gör det. Dels har jag en telefonfobi så det skvalar om det, men sen så hinner han lämna lite mer information om mej än vad jag gör, innan de lägger på luren. "Hej, jag heter Sandra, jag undrar om jag kan få praktisera hos er?" säger jag och "NEJ" säger dom och lägger på… Ringer en myndighetsperson så lyssnar de i regel några rader till i alla fall. Vi får väl hoppas, dagen är ju inte slut än. Men jag får väl ställa in mej på arbetsförmedlingen på fredag… Men jag vet ju att de direkt kommer begära att jag ska gå på "Informationsmöten", "Kaj’s kurser"(=söka jobb-kurser) och en massa annat trams om jag ens ska få känna lukten av någon a-kassa… Och detta har jag klart och tydligt talat om för Per-Åke att det är ju precis detta som jag inte mår bra av!! Så vi får väl se hur det går… Har börjat söka lite jobb i alla fall. Är nästan så det känns lite kul, man hoppas och hoppas. Men snart kommer man ju åter inse att man letar efter en dinosaurie på Nordpolen…

Idag gick jag upp, och sen kollade jag igenom min utställningsväska, på söndag är det ju dags och jag har inte riktigt koll på grejerna. Men nu har jag strukit burskynken, räknat gardinspiraler osv Det är första gången jag åker med flera katter men inte har dom i samma bur, så man måste ju ha dubbelt av allt. Måste till Anna och hämta en kattlåda, hon lånade en till kattungarna, men nu behöver jag den en stund Sen ska jag leta rätt på matskålar och en massa sånt. Nu åker jag ju inte med några grand slam-katter, men det ska bli lite skoj att komma iväg igen! Säger jag nu med fyra dagar kvar i alla fall, hihi

Ikväll fick Fredrik för sej att vi ska göra köttbullar, så det blir väl vad vi sysslar med framåt småtimmarna, hihi. Men jädrar vad gott det är med precis nystekta köttbullar!!

1 kommentar:

  1. Har du äntligen fått din efterlängtade ljusstake? Va fint det blev =)

    SvaraRadera