Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

lördag 23 maj 2009

Kattungar, Hedwig med husse på jobbet, Nintendo 8-bit och Hedwig läggs i blöt

Idag har jag fått pussa på kattungar, närmare bestämt Mollys och Rasmus’ bebisar. De har redan blivit 6 veckor, usch vad tiden går! Men de är SÅ söta! Än så länge är det bara Nea som vi vet med säkerhet vart hon hamnar, så hör av er om intresse finns! Här följer ett litet bild-marathon på sötnosarna:

Pojken Nemo var mest fotogeniq idag och jag kunde inte välja bort några bilder!
Nemo 6 veckor Trötter liten pojke!Nemo slocknade :-) Piggelinus igen!

Här är Nea, som får stanna kvar i Vadstena med Anna och Molly
Nea Söta Nea igen

Och sist men absolut inte minst Nilla
Pälsbollen Nilla Söta Nilla

Och efter mysande med kattungar och god mat och trevligt prat med Anna så åkte jag hem. Tog med mej Hedwig till stan och hälsade på Fredrik på jobbet. Måste ju försöka socialisera damen lite Och hon är riktigt duktig bland folk faktiskt! Det är inte alltid hon föredrar mattes trygga famn, men då trivs hon där Vi tog en sväng med henne i Gallerian, och för andra gången fick vi höra "Nakenhund". I helvete, är det så svårt att se att det är en katt??? En hund har väl inte riktigt den anatomin va… Men men, kul att gå runt med henne, folk får så konstiga miner

När Fredrik slutat jobbet så gick vi hem och kopplade in Nintendot och grillade korv! Riktigt nostalgiskt att få igång den gamla 8-bit-lådan Lite skillnad på grafiken och hur dosorna är idag! Men spelen var fasen minst lika kul då!

Hedwig i husses jobb-stol :-) Även Hedwig tyckte Nintendo var kul!

Sen skjutsade vi mamma och pappa ut till Fågelsta på fest. Åkte till Vadstena och gick en sväng med Elliot och handlade lite gott till kvällen och till utställningen imorrn. Sen åkte vi hem och jag gav mej på att bada Hedwig. Det gick faktiskt riktigt bra! Hon gapade och sprattlade, men tillslut insåg hon att jag vunnit och höll sej ganska stilla Så skönt att det gick bra, då vet jag ju att jag kan göra det! Vi kom på en riktigt bra lösning, när Fredrik och jag flyttade ihop så var det ju meningen att vi skulle ha alla katter hos oss, så vi köpte en jättestor kattlåda. Sen när det bara blev Hedwig så fick vi en mindre låda av Marie, men den större dög nu alldeles utmärkt som badbalja till Hedwig Vi har ju bara en dusch annars så det var bra att vi kom på en bra lösning, det kommer ju en till liten nakenfis nu som behöver bada emellanåt

Men nu tror jag att vi är klara inför morgondagen. Har packat burskynken, matskålar osv, ska bara fixa med toalettlådorna men det gör vi i morrn bitti. Sen ska vi ju givetvis ha med Robban också, men honom hämtar vi hos mor och far imorrn bitti när vi lämnar Elliot. Blir lite intressant med utställning imorrn, är så längesen! Tror inte att det kommer gå så bra, men men  Skönt att komma hemifrån bara!

Nu blir det myskväll med chips, dip och givetvis doftljus!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar